hirdetés
Bulvár

Reese Witherspoon azt mondta, 16 éves korában zaklatta őt egy rendező

Reese Witherspoon Oscar-díjas színésznő azt mondta, hogy egy filmrendező még tizenhat éves korában zaklatta őt. A rendezőt nem nevezte meg.
Reese Witherspoon Reese Witherspoon (Forrás: theguardian.com)
hirdetés

Az Elle Women in Hollywood (Nők Hollywoodban) nevű rendezvényének keretében hétfőn a Doktor Szöszi és A nyughatatlan sztárja arról beszélt, hogy tizenhat éves korában zaklatta őt először egy rendező, aki iránt „valódi undort” érzett.

A színésznő egyben elmondta, hogy dühöt érzett a producerek iránt is, akik „azt éreztették vele”, hogy a hallgatása „az alkalmazása feltétele”.

Reese Witherspoon azt állította, hogy az említett eset után több alkalommal is szenvedett el szexuális zaklatást karrierje során. Ezekkel kapcsolatban ugyancsak nem beszélt részletekről, de azt mondta:

„Bárcsak azt mondhatnám, hogy ez a karrieremben egy elszigetelt incidens volt, de sajnos nem az volt”.

A színésznő egyúttal megjegyezte, hogy „nem túl gyakran” beszél ezekről a tapasztalatairól.

„Miután az elmúlt néhány napban hallottam mindezeket a történeteket... Azokat a dolgokat, amelyekről tulajdonképpen azt mondták nekünk, hogy seperjük őket a szőnyeg alá, és ne beszéljünk róluk, ez arra késztetett, hogy felemeljen a szavam, és tegyem ezt hangosan, mert ezen a héten kevésbé éreztem magam egyedül, mint korábban bármikor a karrieremben” – fejtette ki Reese Witherspoon, hogy miért szólalt meg most mégis.

Hozzátette: nemrég sok színésznővel és íróval is beszélt, elsősorban olyan nőkkel, akiknek hasonló tapasztalataik voltak, és akik közül többen „bátran nyilvánosan is elmondták a történeteiket”.

„Ez az igazság pedig nagyon bátorító volt számomra, és mindenki számára a világon, mert csak úgy gyógyulhatsz, ha elmondod az igazságot".

A színésznő azt mondta, hogy beszéde előtt nem aludt, mert szorongással töltötte el, hogy őszintén kell majd beszélnie a történtekről, emellett pedig bűntudata is volt, amiért nem cselekedett már korábban.

A színésznő felidézte azt is, hogy „ez egy nehéz hét volt a nőknek Hollywood-ban”, utalva ezzel Harvey Weinstein producer zaklatási botrányára.

Reese Witherspoon mindenesetre úgy véli, hogy új hozzáállás kezd megjelenni a zaklatásokkal kapcsolatban, amely megoldhatja a „hatalommal való visszaélés” problémáját.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Jennifer Aniston és Justin Theroux

Szakított Jennifer Aniston és Justin TherouxJelentős vagyonon osztozhatnak Hosszú Katinkáék

Jelentős vagyonon osztozhatnak Hosszú Katinkáékhirdetés
Oroszlánok faltak fel egy orvvadászt

Oroszlánok faltak fel egy orvvadásztJohnny Hallyday kizárta gyerekeit az örökségből

Johnny Hallyday kizárta gyerekeit az örökségbőlhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen