hirdetés
Bulvár

Kevin Spacey-t zaklatással vádolják, amúgy úgy döntött, ezentúl meleg

Zaklatási botrányoktól hangos manapság az internet, ám az nem semmi, hogy valakit megvádolnak, bocsánatot kér és ezzel egyidejűleg coming outol is, márpedig Kevin Spacey ezt tette.
Kevin Spacey Kevin Spacey sajnálja a zaklatást, bár nem is emlékszik rá (Forrás: Twitter/Kevin Spacey)
hirdetés

Az Oscar-díjas színészt egyik kollégája, Anthony Rapp (Cool túra, Egy csodálatos elme) vádolta meg szexuális zaklatással. Elmondása szerint Spacey 30 évvel ezelőtt környékezte meg egy, lakásán tartott buliban, még 14 éves korában. 

A most 56 éves Spacey Twitteren reagált a vádakra. Nem tagadja őket, de azt állítja, hogy nem is emlékszik rájuk.

"Nagyon tiszteletem és csodálom Anthony Rapp munkásságát és nagyon szörnyen érzem magam attól, hogy hallottam a történetét. Őszintén nem emlékszem a találkozásra. 30 évvel ezelőtt lehetett."

– írja a posztban, ahol rögtön bocsánatot is kér a történtekért, valamint megjegyzi, hogy csakis részegen viselkedhetett ilyen elfogadhatatlanul.

Azonban a bejegyzésnek itt még koránt sincs vége.

A történtek kapcsán a színész késztetést érzett magánéletének további részletei feltárására, és így folytatta mondanivalóját:

Ahogy a közeli hozzátartozóim is tudják, mind a két nemmel volt már kapcsolatom

Életem során szerettem és romantikus kapcsolatba is kerültem férfiakkal. Mostantól meleg férfiként élem az életemet.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Bejelentette visszavonulását Schobert Norbi

Bejelentette visszavonulását Schobert NorbiSzakított Jennifer Aniston és Justin Theroux

Szakított Jennifer Aniston és Justin Therouxhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen