hirdetés
Bulvár

Meztelenül kellett vizsgáznia Gregor Bernadettnek

Gregor Bernadett azt mondta, többször is meztelenre vetkőzött az egyetemen, attól tartott ugyanis, hogy ha ellenkezik, kirúgják.
Gregor Bernadett Gregor Bernadett (Forrás: 24.hu)
hirdetés

Gregor Bernadett a Story Magazinnak adott interjújában elmondta, hogy földi pokolként élte meg az egyetemi éveit, és egyben beszélt arról is, hogy hogyan használták ki naivitását.

A színésznő a Story-nak felidézte, hogy a falvételi harmadik rostáján a Mesél a bécsi erdő egyik jelenetét kellett eljátszaniuk fürdőruhában, vizesen, és mivel kevesebb volt a fiú, ezért a lányoknak kétszer kellett előadniuk ugyanazt. Elmondása szerint egy széken fagyoskodva, majdnem meztelenül ült a vizsgabizottság mellett.

„Lehet, hogy a többi lánynak nem, de nekem olyan sokkot okozott, hogy a vártnál hamarabb, ott jött meg a menstruációm” – emlékezett vissza a most 45 éves Gregor Bernadett.

Miután felvették, újabb megalázó helyzeteket kellett átélnie a színésznőnek. Amint arról Gregor Bernadett a lapnak beszámolt, az első helyzetgyakorlaton például valóságos pofonoknak és csókoknak kellett elcsattanniuk.

„Az egyik osztálytársam, akinek akkor még a nevét sem tudtam, a nyelvét dugta a torkomig, majd megpofozott” – idézi a Blikk a színésznő szavait.

Az év végi vizsgáján pedig már teljesen meztelenül kellett előadnia a Rómeó és Júlia egyik jelenetét.

Gregor Bernadett azt mondta, félelemből hagyta magát, félt ugyanis attól, hogy amennyiben ellenkezik, kirúghatják őt az egyetemről. A színésznő úgy érzi, csak apja nevének köszönheti, hogy elkerülte az esetleges komolyabb sérelmeket az egyetemi évek alatt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Eva Longoria kisfia

Megszületett Eva Longoria kisfia


EVA LONGORIA,     BABA,     JOSE BASTON

Újabb dédunoka a brit királyi családban

Újabb dédunoka a brit királyi családbanhirdetés
Az Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósolt

Az Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósoltIttas vezetés miatt vették el a Viszkis jogosítványát

Ittas vezetés miatt vették el a Viszkis jogosítványáthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen