hirdetés
Bulvár

Meztelenül kellett vizsgáznia Gregor Bernadettnek

Gregor Bernadett azt mondta, többször is meztelenre vetkőzött az egyetemen, attól tartott ugyanis, hogy ha ellenkezik, kirúgják.
Gregor Bernadett Gregor Bernadett (Forrás: 24.hu)
hirdetés

Gregor Bernadett a Story Magazinnak adott interjújában elmondta, hogy földi pokolként élte meg az egyetemi éveit, és egyben beszélt arról is, hogy hogyan használták ki naivitását.

A színésznő a Story-nak felidézte, hogy a falvételi harmadik rostáján a Mesél a bécsi erdő egyik jelenetét kellett eljátszaniuk fürdőruhában, vizesen, és mivel kevesebb volt a fiú, ezért a lányoknak kétszer kellett előadniuk ugyanazt. Elmondása szerint egy széken fagyoskodva, majdnem meztelenül ült a vizsgabizottság mellett.

„Lehet, hogy a többi lánynak nem, de nekem olyan sokkot okozott, hogy a vártnál hamarabb, ott jött meg a menstruációm” – emlékezett vissza a most 45 éves Gregor Bernadett.

Miután felvették, újabb megalázó helyzeteket kellett átélnie a színésznőnek. Amint arról Gregor Bernadett a lapnak beszámolt, az első helyzetgyakorlaton például valóságos pofonoknak és csókoknak kellett elcsattanniuk.

„Az egyik osztálytársam, akinek akkor még a nevét sem tudtam, a nyelvét dugta a torkomig, majd megpofozott” – idézi a Blikk a színésznő szavait.

Az év végi vizsgáján pedig már teljesen meztelenül kellett előadnia a Rómeó és Júlia egyik jelenetét.

Gregor Bernadett azt mondta, félelemből hagyta magát, félt ugyanis attól, hogy amennyiben ellenkezik, kirúghatják őt az egyetemről. A színésznő úgy érzi, csak apja nevének köszönheti, hogy elkerülte az esetleges komolyabb sérelmeket az egyetemi évek alatt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Kulcsár Edina gyermeke

Megszületett Kulcsár Edina gyermekeEva Mendes elsősorban a családra fókuszál

Eva Mendes elsősorban a családra fókuszál


MUNKA,     EVA MENDES,     CSALÁD

hirdetés
Állatgondozó neveli a szurikátakölyköt a Szegedi Vadasparkban

Állatgondozó neveli a szurikátakölyköt a Szegedi VadasparkbanVasvári Vivien újból terhes

Vasvári Vivien újból terhesRátámadtak Sánta László színészre egy szórakozóhely előtt

Rátámadtak Sánta László színészre egy szórakozóhely előtthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen