hirdetés
Bulvár

Meztelenül kellett vizsgáznia Gregor Bernadettnek

Gregor Bernadett azt mondta, többször is meztelenre vetkőzött az egyetemen, attól tartott ugyanis, hogy ha ellenkezik, kirúgják.
Gregor Bernadett Gregor Bernadett (Forrás: 24.hu)
hirdetés

Gregor Bernadett a Story Magazinnak adott interjújában elmondta, hogy földi pokolként élte meg az egyetemi éveit, és egyben beszélt arról is, hogy hogyan használták ki naivitását.

A színésznő a Story-nak felidézte, hogy a falvételi harmadik rostáján a Mesél a bécsi erdő egyik jelenetét kellett eljátszaniuk fürdőruhában, vizesen, és mivel kevesebb volt a fiú, ezért a lányoknak kétszer kellett előadniuk ugyanazt. Elmondása szerint egy széken fagyoskodva, majdnem meztelenül ült a vizsgabizottság mellett.

„Lehet, hogy a többi lánynak nem, de nekem olyan sokkot okozott, hogy a vártnál hamarabb, ott jött meg a menstruációm” – emlékezett vissza a most 45 éves Gregor Bernadett.

Miután felvették, újabb megalázó helyzeteket kellett átélnie a színésznőnek. Amint arról Gregor Bernadett a lapnak beszámolt, az első helyzetgyakorlaton például valóságos pofonoknak és csókoknak kellett elcsattanniuk.

„Az egyik osztálytársam, akinek akkor még a nevét sem tudtam, a nyelvét dugta a torkomig, majd megpofozott” – idézi a Blikk a színésznő szavait.

Az év végi vizsgáján pedig már teljesen meztelenül kellett előadnia a Rómeó és Júlia egyik jelenetét.

Gregor Bernadett azt mondta, félelemből hagyta magát, félt ugyanis attól, hogy amennyiben ellenkezik, kirúghatják őt az egyetemről. A színésznő úgy érzi, csak apja nevének köszönheti, hogy elkerülte az esetleges komolyabb sérelmeket az egyetemi évek alatt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Visszatér a képernyőre Palik László

Visszatér a képernyőre Palik Lászlóhirdetés
Ünnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz

Ünnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz


BKV,     BUSZ,     MIKULÁSBUSZ

Videót töltött fel a Chuck Norrisszal való találkozásáról Orbán Viktor

Videót töltött fel a Chuck Norrisszal való találkozásáról Orbán ViktorMegszületett Kasza Tibiék gyermeke

Megszületett Kasza Tibiék gyermeke


KASZA TIBI,     GÓLYAHÍR,     BABA

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen