hirdetés
Bulvár

Egy óriási cukkinit találtak a világháborús bomba miatt kihívott rendőrök

Németországban egy férfi azzal hívta fel a rendőrséget, hogy a kertjében talált egy fel nem robbant második világháborús bombát – amint azonban később kiderült, valójában egy jókora cukkini okozott aggodalmat.
Cukkini A rendőrök szerint is megtévesztő volt a hatalmas cukkini külseje... (Forrás: abc.net.au)
hirdetés

A rendőrség szerint az 5 kilogrammos cukkinit feltehetőleg a sövényen át dobták a 81 éves férfi kertjébe, aki a megtermett termésre rábukkanva azért hívta őket, mert második világháborús bombának vélte a tököt.

Szerencsére nem rendeltek el evakuációt a Németország délnyugati részén található Brettenben a 40 centiméter hosszú zöldség miatt, amely egyébként a rendőrök szerint

„valóban úgy nézett ki, mint egy bomba”.

Miután a kiérkező rendőrök elmondták a nyugdíjas férfinak, hogy csak egy cukkinival volt dolguk, az idős ember maga szabadult meg a töktől.

Németországban továbbra is több fel nem robbant világháborús bomba található, amelyekre jellemzően az építkezések során bukkannak rá. Szeptember harmadikán például 65 ezer embert evakuáltak Frankfurtban, miután egy 1,4 tonnás brit bombát találtak a lakókörnyezetükben.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Jennifer Aniston és Justin Theroux

Szakított Jennifer Aniston és Justin TherouxJelentős vagyonon osztozhatnak Hosszú Katinkáék

Jelentős vagyonon osztozhatnak Hosszú Katinkáékhirdetés
Oroszlánok faltak fel egy orvvadászt

Oroszlánok faltak fel egy orvvadásztJohnny Hallyday kizárta gyerekeit az örökségből

Johnny Hallyday kizárta gyerekeit az örökségbőlhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen