hirdetés
Bulvár

Milliókat talált a vécétartályban Dömsödi Gábor

Ötmillió forintot talált a felesége pesti albérletében a vécébe elrejtve Dömsödi Gábor pásztói polgármester, a pénz feltehetőleg egy március végi bűncselekmény során került a „rejtekhelyére”.
Pénz A kép illusztráció (Forrás: borsonline.hu)
hirdetés

Dömsödi Gábor a rendőrséget hívta, miután rábukkant a pénzre, az ugyanis nem a saját pénze volt, hanem feltehetőleg egy március végi bűncselekmény során rejtették a vécétartályba – írja a Blikk.

A lapnak Dömsödi Gábor elmondta, hogy nagyjából fél éve egy csaló hamis aranytömböt adott el a szomszédjának, mielőtt azonban az elkövető távozhatott volna, a szomszéd gyanút fogott és bezárta őt a lakásba, hogy bevizsgáltassa az aranytömböt. Amikor azonban az átvert szomszéd az autóba készült beszállni, észrevette, hogy a bezárt férfi a harmadik emeleti erkélyről kimászva próbált menekülni, és miután átmászott Dömsödiék balkonjára, az erkélyajtót betörve a lakásukba jutott.

A lakásban ekkor nem volt senki, a csaló pedig innen már nem tudott kijutni, és így a rendőrök végül itt is fogták el. A hamis aranytömbért átvett pénzösszeget azonban annak ellenére sem sikerült megtalálni a lakásban, hogy a rendőrökkel és a szomszédokkal legalább három órán át keresték. A rendőrök ekkor arra gyanakodtak, hogy a pénzt a csaló ledobta a bűntársának, és ezért nem találtak rá.

A közelmúltban az előzetesben ülő elkövető azonban gyanúsan kezdett viselkedni: először is azzal jelentkezett a közös képviselőnél, hogy kifizetné az okozott kárt, majd – miután Dömsödi megüzente neki, hogy 200 ezer forintba került a bejárati ajtó kicserélése – ragaszkodott ahhoz, hogy felmérhesse a kárt.

Dömsödi ekkor már gyanút fogott, és eszébe jutott az is, hogy a vécétartályt nem szerelték szét. Vasárnap aztán csavarhúzóval szerelte szét a tartályt, amelyben zacskóba csomagolva találta a pénzt.

A helyszínelők több órán át számolták a mintegy 5 millió forintot, amelyek a zacskóban voltak.

„Először meg kellett szárítani és szét kellett választani az összetapadt bankjegyeket, mert nem vízhatlan zacskóban voltak, így minden egyes vécélehúzás vízzel árasztotta el csomag tartalmát” – mesélte Dömsödi a Blikknek.

Elmondása szerint a bankjegyek szinte egésze még elég jó állapotban van ahhoz, hogy a szomszédjuk használni tudja, miután visszakapta a rendőrségtől.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Válik Galambos Dorina és Pély Barna

Válik Galambos Dorina és Pély BarnaNyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóit

Nyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóitMegszületett Orbán Viktor második unokája

Megszületett Orbán Viktor második unokájahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen