hirdetés
Bulvár

Milliókat talált a vécétartályban Dömsödi Gábor

Ötmillió forintot talált a felesége pesti albérletében a vécébe elrejtve Dömsödi Gábor pásztói polgármester, a pénz feltehetőleg egy március végi bűncselekmény során került a „rejtekhelyére”.
Pénz A kép illusztráció (Forrás: borsonline.hu)
hirdetés

Dömsödi Gábor a rendőrséget hívta, miután rábukkant a pénzre, az ugyanis nem a saját pénze volt, hanem feltehetőleg egy március végi bűncselekmény során rejtették a vécétartályba – írja a Blikk.

A lapnak Dömsödi Gábor elmondta, hogy nagyjából fél éve egy csaló hamis aranytömböt adott el a szomszédjának, mielőtt azonban az elkövető távozhatott volna, a szomszéd gyanút fogott és bezárta őt a lakásba, hogy bevizsgáltassa az aranytömböt. Amikor azonban az átvert szomszéd az autóba készült beszállni, észrevette, hogy a bezárt férfi a harmadik emeleti erkélyről kimászva próbált menekülni, és miután átmászott Dömsödiék balkonjára, az erkélyajtót betörve a lakásukba jutott.

A lakásban ekkor nem volt senki, a csaló pedig innen már nem tudott kijutni, és így a rendőrök végül itt is fogták el. A hamis aranytömbért átvett pénzösszeget azonban annak ellenére sem sikerült megtalálni a lakásban, hogy a rendőrökkel és a szomszédokkal legalább három órán át keresték. A rendőrök ekkor arra gyanakodtak, hogy a pénzt a csaló ledobta a bűntársának, és ezért nem találtak rá.

A közelmúltban az előzetesben ülő elkövető azonban gyanúsan kezdett viselkedni: először is azzal jelentkezett a közös képviselőnél, hogy kifizetné az okozott kárt, majd – miután Dömsödi megüzente neki, hogy 200 ezer forintba került a bejárati ajtó kicserélése – ragaszkodott ahhoz, hogy felmérhesse a kárt.

Dömsödi ekkor már gyanút fogott, és eszébe jutott az is, hogy a vécétartályt nem szerelték szét. Vasárnap aztán csavarhúzóval szerelte szét a tartályt, amelyben zacskóba csomagolva találta a pénzt.

A helyszínelők több órán át számolták a mintegy 5 millió forintot, amelyek a zacskóban voltak.

„Először meg kellett szárítani és szét kellett választani az összetapadt bankjegyeket, mert nem vízhatlan zacskóban voltak, így minden egyes vécélehúzás vízzel árasztotta el csomag tartalmát” – mesélte Dömsödi a Blikknek.

Elmondása szerint a bankjegyek szinte egésze még elég jó állapotban van ahhoz, hogy a szomszédjuk használni tudja, miután visszakapta a rendőrségtől.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Budapestre érkezett Gigi Hadid

Budapestre érkezett Gigi Hadid


GIGI HADID,     BUDAPEST,     MODELL

Megszületett Kate Upton első gyermeke

Megszületett Kate Upton első gyermekeBabát vár Lilu

Babát vár Lilu


LILU,     GÓLYAHÍR,     BABA

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen