hirdetés
Bulvár

Az RTL műsorában térhet vissza Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa a Szanyi Tiborral készített interjúját övező botránya óta először szerepelhet ismét műsorban – a Bors szerint az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában szerepelhetne az ATV-től a közelmúltban távozott műsorvezető.
Demcsák Zsuzsa Az RTL műsorában térhet vissza Demcsák Zsuzsa (Forrás: blikk.hu)
hirdetés

Ahogyan arról korábban írtunk, Demcsák Zsuzsa szeptemberben azután távozott az ATV-től, hogy Szanyi Tiborral készült interjúja során zavarodottan viselkedett – állítása szerint ennek magánéleti problémái és kimerültsége volt az oka.

A Bors információi szerint Demcsák Zsuzsát a botrányba fulladt interjút követően szinte azonnal megkeresték az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorának készítői, ami kétségtelenül jó lehetőség lehetett Demcsák számára.

A Bors szerint már javában folynak a műsor előkészületei, a lap egyben tudni véli, hogy Sebestyén Balázs és Vadon Jani helyett most Nádai Anikó és Fördős Zé vezetik majd a celebshow-t.

A lap megkereste Demcsák Zsuzsát is az RTL-el szerződésével kapcsolatosan, és noha készségesnek, kiegyensúlyozottnak és derűsnek tűnt számukra, a szerződtetését nem erősítette meg – igaz, nem is cáfolta: sajtósához irányította a lap munkatársait a témában, ahonnan egyelőre nem kaptak választ.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója sem cáfolta az értesülésüket, de választ tőle sem kaptak.

A Celeb vagyok, ments ki innen! c. műsorban ismert személyeket zárnak össze a dzsungelben, ahol maguknak kell megszerezni az élelmüket a megadott feladatok teljesítésével – ismerteti a lap. A legutóbbi szériát három éve forgatták a Dél-afrikai Köztársaságban.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese

Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese


NINJA WARRIOR HUNGARY,     TV,     TV2

hirdetés
Visszatér a képernyőre Palik László

Visszatér a képernyőre Palik LászlóÜnnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz

Ünnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz


BKV,     BUSZ,     MIKULÁSBUSZ

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen