Bulvár

Az RTL műsorában térhet vissza Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa a Szanyi Tiborral készített interjúját övező botránya óta először szerepelhet ismét műsorban – a Bors szerint az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában szerepelhetne az ATV-től a közelmúltban távozott műsorvezető.
Demcsák Zsuzsa Az RTL műsorában térhet vissza Demcsák Zsuzsa (Forrás: blikk.hu)
hirdetés

Ahogyan arról korábban írtunk, Demcsák Zsuzsa szeptemberben azután távozott az ATV-től, hogy Szanyi Tiborral készült interjúja során zavarodottan viselkedett – állítása szerint ennek magánéleti problémái és kimerültsége volt az oka.

A Bors információi szerint Demcsák Zsuzsát a botrányba fulladt interjút követően szinte azonnal megkeresték az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorának készítői, ami kétségtelenül jó lehetőség lehetett Demcsák számára.

A Bors szerint már javában folynak a műsor előkészületei, a lap egyben tudni véli, hogy Sebestyén Balázs és Vadon Jani helyett most Nádai Anikó és Fördős Zé vezetik majd a celebshow-t.

A lap megkereste Demcsák Zsuzsát is az RTL-el szerződésével kapcsolatosan, és noha készségesnek, kiegyensúlyozottnak és derűsnek tűnt számukra, a szerződtetését nem erősítette meg – igaz, nem is cáfolta: sajtósához irányította a lap munkatársait a témában, ahonnan egyelőre nem kaptak választ.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója sem cáfolta az értesülésüket, de választ tőle sem kaptak.

A Celeb vagyok, ments ki innen! c. műsorban ismert személyeket zárnak össze a dzsungelben, ahol maguknak kell megszerezni az élelmüket a megadott feladatok teljesítésével – ismerteti a lap. A legutóbbi szériát három éve forgatták a Dél-afrikai Köztársaságban.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Óriási, 910 karátos gyémántot találtak Afrika déli részén

Óriási, 910 karátos gyémántot találtak Afrika déli részén


LESOTHÓ,     GYÉMÁNT,     AFRIKA

Catherine Deneuve bocsánatot kért

Catherine Deneuve bocsánatot kérthirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen