hirdetés
Bulvár

Charlie Sheen „abszolút tagadja”, hogy Corey Haim ellen szexuális visszaélést követett volna el

A The National Enquirer szerdai cikke szerint Charlie Sheen – aki két éve elárulta, hogy HIV-fertőzött – 19 évesen szexuális visszaélést követett el az akkor 13 éves Corey Haim ellen az 1986-os Lucas és a szerelem című film forgatásakor. Minderről Haim egy közeli barátja, Dominick Brascia számolt be.
Charlie Sheen tagadja a szexuális visszaélés elkövetését Charlie Sheen tagadja a szexuális visszaélés elkövetését (Forrás: standard.co.uk)
hirdetés

Dominick Brascia azt állította, hogy a 2010-ben 38 évesen elhunyt Haim korábban azt mondta neki, szexuális kapcsolatot létesített vele Sheen a film forgatásán.

Haim barátjának azt mondta, hogy Sheen ezt követően nagyon rideg lett vele szemben, és visszautasította minden közeledését. Amikor Corey megpróbált ismét közeledni hozzá, Sheen nem mutatott érdeklődést.

Dominick Brascia emellett azt mondta:

„Haim elmondta nekem, hogy ismét szexelt Sheen-nel. Azt állította, hogy nem tetszett neki, és hogy végleg túl van Sheen-en. Szerinte Charlie egy vesztes volt”.

Sheen egy szóvivője a People magazinnak az esetre reagálva leszögezte:

„Teljességgel tagadja az állítást”.

Négy évvel korábban Corey Feldman 2013-as memóárjában ugyancsak feljegyezte, hogy Haim ellen, akivel Az elveszett fiúkban szerepelt együtt, szexuális visszaélést követtek el a filmiparban tevékenykedő emberek.

Noha az illetőket nem nevezte meg, Feldman a könyvével kapcsolatosan a The View-nak elmondta, olyan emberekről volt szó, aki „továbbra is dolgoznak”, és emellett a filmipar leggazdagabb és legbefolyásosabb alakjai közé tartoznak.

Októberben Feldman ismét megszólalt az állítólagos szexuális visszaélésről, amelyet gyermekszínészként szenvedett el, és több Twitter-bejegyzést is írt arról, hogy dolgozik azon, hogy megtalálja a módját a visszaélések elkövetőinek számon kérésére.

Feldman egy YouTube-videóban végül elárulta, hogy egy, az életéről készülő dokumentumfilmmel tenné meg ezt, és a projekt finanszírozására egy közösségi finanszírozó kampányt is indított. Meglátása szerint a terve „megváltoztatja az általunk ismert szórakoztatóipart”, és adott esetben felszámolhat egy „pedofil-hálózatot”, amelynek létezésével ő maga már gyermekkora óta tisztában van.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen