hirdetés
Bulvár

Visszavitte egy kislánynak ellopott kutyáját a tolvaj

Egy kislány feltehetőleg ugyanazoktól a tolvajoktól kapta vissza a kiskutyáját, akik korábban ellopták tőle. A családtól egyébként egy laptopot, egy iPadet és ékszereket is loptak, de a négyéves kislánynak a kutyus elvesztése fájt leginkább.
Ellopott kiskutya Sasha már nagyon hiányzott a kis gazdájának (Forrás: abc.net.au)
hirdetés

A Sasha nevű nyolchetes labrador retriever kölyköt hétfőn lopták el egy melbourne-i lakásból a tolvajok, akik egy laptopot, egy iPad-et, illetve ékszereket is magukkal vittek. Az érintett család egy ausztrál csatornának azt mondta, hogy egészen lesújtotta őket négy éves kislányuk, Maia „legjobb barátjának” elvesztése.

Csütörtökön aztán örömteli meglepetésben volt részük, ugyanis a kertben megpillantották Sashát, akit feltehetőleg a tolvajok juttattak vissza a családnak. Az egészségügyi állapota miatt különös figyelmet igénylő kiskutya még csak egy hete volt a családnál, amikor hétfőn ellopták.

Mielőtt a kutya szerencsésen a család kertje került volna, egyik gazdája, Ryan Hood lányával együtt egy ausztrál hírcsatornának nyilatkozva arra kérte a lakosságot, hogy ha tudnak valamit a kutyáról, osszák meg velük az információt, hogy megtalálhassák az ebet. Az esetről aztán széles körben beszámolt az ausztrál sajtó, mielőtt a kutyát visszakapták volna a tulajdonosok.

„Nem akartunk lemondani a reményről. Aztán ezen a reggelen a feleségem felkelt, hogy készítsen magának egy kávét, elsétált a tolóajtó előtt, és észrevette, hogy valami mozog a kennelben” – mesélte a kutya gazdája egy reggeli műsorban.

A család szerint a tolvaj, aki elvitte a kutyát, vagy tudatára ébredt tettének, vagy megijedt, ezért egyszerűen átdobta a kutyát a kerítésen – de bárhogyan történt is, örülnek, hogy visszakapták a kis labradort.

Sasha gazdája elmondása szerint jó egészségügyi állapotban van, de mialatt távol volt az otthonától, különös érdeklődést „fejlesztett ki” a cipők iránt.

A Victoria állami rendőrség közlése szerint továbbra is folyik a betörés miatt indult nyomozás, a hétfőn ellopott tárgyak pedig továbbra sem kerültek elő. A kutya ellopását a rendőrség szerint eredetileg nem tervezték a tolvajok, ráadásul nehéz is megérteni, hogy mit gondolhattak, amikor végül magukkal vitték.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Kulcsár Edina gyermeke

Megszületett Kulcsár Edina gyermekeEva Mendes elsősorban a családra fókuszál

Eva Mendes elsősorban a családra fókuszál


MUNKA,     EVA MENDES,     CSALÁD

hirdetés
Állatgondozó neveli a szurikátakölyköt a Szegedi Vadasparkban

Állatgondozó neveli a szurikátakölyköt a Szegedi VadasparkbanVasvári Vivien újból terhes

Vasvári Vivien újból terhesRátámadtak Sánta László színészre egy szórakozóhely előtt

Rátámadtak Sánta László színészre egy szórakozóhely előtthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen