hirdetés
Bulvár

Megszületett Ronaldo negyedik gyermeke

Alana Martina Ronaldo negyedik, de Georgina Rodriguezzel első közös gyermeke.
Ronaldo fiával Ronaldo fiával (Forrás: dailymail.co.uk)
hirdetés

Megszületett Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez első közös gyermeke, az örömteli hírról a focista Instagram-oldalán, egy fotó kíséretében számolt be vasárnap este. Amint az kiderült, a baba kislány, és az Alana Martina nevet adták neki szülei.

„Épp megszületett Alana Martina! Geo és Alana is remekül vannak! Mind nagyon boldogok vagyunk!” – ezekkel a szavakkal kísérte Ronaldo a megosztott fotót.

A sztárfocistának így már négy gyermeke van, akik közül ketten lányok, ketten pedig fiúk.

Eredeileg Ronaldo és Georgina Rodriguez közös gyermekének születését állítólag november 21-ére várták, ám vasárnap este Ronaldo megerősítette, hogy a baba megszületett, és mind jól vannak.

A spanyol-argentin származású Georgina korábban azt mondta, hogy már nagyon készül Alana Martina születésére, és mediterrán diétát folytat.

Ronaldo a múlt héten pedig arról beszélt, hogy „nagyszerű élménynek” tartja, hogy apa lehet.

„Az apaság egy különleges és személyes út, olyasmi, amely teljesen megváltoztatott engem. Megtanított a szeretettel kapcsolatban olyan dolgokra, amelyekről nem is tudtam, hogy léteznek” – mesélte a focista.

Elmondta azt is, hogy azáltal, hogy apa lett, másféle nézőpontból kezdte látni a dolgokat azt illetően, hogy mi a fontos az életében.

„Alig várom, hogy ismét apa legyek. Apának lenni és látni a családomat növekedni kétségkívül a legnagyobb kiváltság, amelyben részem volt” – mondta Ronaldo múlt héten, még kislánya születése előtt.

A sztárfocista felidézte, hogy rengeteg örömet és boldogságot hozott az életébe, hogy a gyermekei mellett lehetett, és hogy derűs perceket tölthetett velük.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Balesetet szenvedett George Clooney

Balesetet szenvedett George ClooneyHamarosan indul a ValóVilág 9. szériája

Hamarosan indul a ValóVilág 9. szériájahirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen