hirdetés
Bulvár

Megszületett Ronaldo negyedik gyermeke

Alana Martina Ronaldo negyedik, de Georgina Rodriguezzel első közös gyermeke.
Ronaldo fiával Ronaldo fiával (Forrás: dailymail.co.uk)
hirdetés

Megszületett Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez első közös gyermeke, az örömteli hírról a focista Instagram-oldalán, egy fotó kíséretében számolt be vasárnap este. Amint az kiderült, a baba kislány, és az Alana Martina nevet adták neki szülei.

„Épp megszületett Alana Martina! Geo és Alana is remekül vannak! Mind nagyon boldogok vagyunk!” – ezekkel a szavakkal kísérte Ronaldo a megosztott fotót.

A sztárfocistának így már négy gyermeke van, akik közül ketten lányok, ketten pedig fiúk.

Eredeileg Ronaldo és Georgina Rodriguez közös gyermekének születését állítólag november 21-ére várták, ám vasárnap este Ronaldo megerősítette, hogy a baba megszületett, és mind jól vannak.

A spanyol-argentin származású Georgina korábban azt mondta, hogy már nagyon készül Alana Martina születésére, és mediterrán diétát folytat.

Ronaldo a múlt héten pedig arról beszélt, hogy „nagyszerű élménynek” tartja, hogy apa lehet.

„Az apaság egy különleges és személyes út, olyasmi, amely teljesen megváltoztatott engem. Megtanított a szeretettel kapcsolatban olyan dolgokra, amelyekről nem is tudtam, hogy léteznek” – mesélte a focista.

Elmondta azt is, hogy azáltal, hogy apa lett, másféle nézőpontból kezdte látni a dolgokat azt illetően, hogy mi a fontos az életében.

„Alig várom, hogy ismét apa legyek. Apának lenni és látni a családomat növekedni kétségkívül a legnagyobb kiváltság, amelyben részem volt” – mondta Ronaldo múlt héten, még kislánya születése előtt.

A sztárfocista felidézte, hogy rengeteg örömet és boldogságot hozott az életébe, hogy a gyermekei mellett lehetett, és hogy derűs perceket tölthetett velük.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Elhalasztották Lagzi Lajcsi tárgyalását

Elhalasztották Lagzi Lajcsi tárgyalásáthirdetés
Kobramarásba halt bele egy kígyós mutatványiról ismert férfi

Kobramarásba halt bele egy kígyós mutatványiról ismert férfiX-Faktor: Három mentor személye már ismert

X-Faktor: Három mentor személye már ismertTündéri zsiráfborjú született a Nyíregyházi Állatparkban

Tündéri zsiráfborjú született a Nyíregyházi Állatparkbanhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen