Bulvár

Mentőt kellett hívni Kerényi Miklós Gáborhoz

Mentőt kellett hívni a közelmúltban zaklatási botrányba keveredett Kerényi Miklós Gáborhoz, aki a Blikk szerint még a Frizbi felvételét is lemondta.
Kerényi Miklós Gábor Kerényi Miklós Gábor (Forrás: nlcafe.hu)

Kerényi lemondta Hajdú Péter Frizbi című műsorának felvételét is, amelyet egy nappal a felvétel előtt vállalt el – írja a Blikk. A lap szerint a műsorban nem szembesítették volna egyik állítólagos áldozatával sem a rendezőt.

A Blikk úgy tudja, ennek előzménye, hogy Kerényit annyira rosszul érintették az interneten terjedő, róla szóló vicces videók, hogy rosszul lett, és mentőt kellett hozzá hívni.

Hajdú Péter azt mondta, „teljesen ledöbbent”, miután Kerényi a felvétel napján értesítette őt arról, hogy mégsem lesz ott a szerda délutáni felvételen. Szerinte egyébként a rendező azért „hagyta őket cserben”, mert nem hitte el, hogy valóban nem fogják senkivel sem szembesíteni.

„Megígértük neki, hogy nem fogjuk senkivel se szembesíteni, ami bizonyára kényelmetlen lett volna neki. Még arról is szó volt, hogy közönség nélkül vesszük fel az adást, de ezt végül nem kérte” – jegyezte meg Hajdú.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen