hirdetés
Bulvár

Valaki befizette Hujber több mint 300 ezres bírságát

Titokzatos jótevője akadt Hujber Ferencnek, aki kábítószer birtoklása miatt 322 ezer forintos bírságot kapott, aminek kifizetése híján börtönbüntetésre számíthatott volna – írja a Blikk.
Hujber Ferenc Egyelőre nem tudni, ki lehetett Hujber Ferenc titokzatos jótevője - ha nem éppen ő maga fizette be az összeget... (Forrás: femina.hu)
hirdetés

Hujber Ferenc közösségi oldalán korábban azt írta, hogy nem fog fizetni, és nemrég Kanadába is költözött – ami persze még nem jelenti, hogy elkerülhetné az eljárást. Idő közben viszont valaki befizette a Hujberre kiszabott bírságot – írja a Blikk a Lokál értesülésére hivatkozva.

Gyimesi Kinga, a Budapest Környéki Törvényszék sajtótitkára a lapnak megerősítette, hogy valóban kifizették Hujber Ferenc büntetését, arról azonban nem adhatott tájékoztatást a sajtótitkár, hogy ki is volt a „titokzatos jótevő”. Felmerülhet tehát a kérdés, hogy amennyiben nem Hujber fizette be a több mint 300 ezres összeget, akkor mégis, ki tette...?

A jelenleg Kanadában élő színész a Blikknek ugyancsak „titokzatos” választ adott az ügyben – bár nem árulta el, hogy valaki más fizette-e ki helyette a bírságot, s ha igen, ki volt az, de „számos szívecskével jelezte”, hogy megkönnyebbült, hogy letudhatja ezt az ügyet.

A lap a színész több ismerősénél és barátjánál is érdeklődött, akik ugyan pozitívan fogadták, hogy Hujbernek már nem kell börtönnel szembe néznie, de arról nem árultak el semmit, hogy ki rendezhette el a helyzetet.

A Blikk szerint korábban Schobert Norbert is beszélt arról, hogy ha ezen múlna, hogy Hujber ne kerüljön börtönbe, akkor hajlandó lenne letenni a pénzt. Azt mondta, jó embernek és remek színésznek tartja Hujbert, akit nagyra becsül.

„Az alkoholizmussal szembeni érveivel egyet is értek, de ezt a szabadságharcot nem neki kellene megvívnia, már csak a családja miatt sem” – tette hozzá Schobert.

A még szeptemberben adott nyilatkozatában leszögezte: adott esetben hajlandó volna kifizetni a büntetést és „kihozni a börtönből” Hujbert. Most azonban Schobert a lapnak elárulta, hogy nincs köze a büntetés kifizetéséhez.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Dwayne Johnson újból apa lesz

Dwayne Johnson újból apa lesz„Életvégi partit” tartott egy japán üzletember

„Életvégi partit” tartott egy japán üzletemberhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen