hirdetés
Bulvár

Közel három éve szivárogtak ki meztelen fotói, de Jennifer Lawrence máig nem dolgozta fel a botrányt

A Fappening néven elhíresült botrány során több híresség meztelen fotóihoz fértek hozzá, amelyeket az érintettek telefonjai által használt felhőből nyilvánosan elérhetővé tettek a világhálón. Bár számos színésznő érintetté vált a 2014-es vagy a későbbi esetekben, Jennifer Lawrence-t különösen is megviselték a történtek, és állítása szerint máig nem tudja egészen feldolgozni a botrányt – írja a Velvet.
Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence máig nem dolgozta fel egészen a botrányt állítása szerint (Forrás: newsweek.com)
hirdetés

Jennifer Lawrence 2014-ben a Vanity Fairnek nyilatkozva egyebek mellett azt mondta, hogy nem is botránynak, hanem szexuális bűncselekménynek tartja az esetet, hiszen azt szexualitása megsértésének érzi – idézi fel a Velvet.hu.

A színésznő azon a véleményen volt, hogy meg kell változtatni a törvényeket, a változásban pedig aktív szerepet kell vállalniuk. Mindamellett szólt az érzéseiről is a botránnyal kapcsolatosan – bevallása szerint gyakran dühös lett vagy sírni kezdett, és még bocsánatkérő levelet is kezdett írni, mígnem

„rájött, hogy semmi sincs, amiért bocsánatot kellene kérnie”.

A képek keletkezésének okáról elmondta, hogy négy évig élt egy távkapcsolatban, és ilyenkor „a fiúd vagy pornót néz, vagy téged”.

Újabb nyilatkozatában a színésznő elmondta, hogyan látja évekkel a történtek után az egész botrányt. Mindenek előtt azonban felidézte, hogy olyan durván bántó volt a kiszivárogtatás röviddel a bekövetkezése után, hogy nem is talált rá szavakat.

„Még most sem dolgoztam fel igazán a történteket” – panaszolta Jennifer Lawrence.

Megjegyezte azt is, a meztelen fotói szinte mindenkihez eljutottak.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Dwayne Johnson újból apa lesz

Dwayne Johnson újból apa lesz„Életvégi partit” tartott egy japán üzletember

„Életvégi partit” tartott egy japán üzletemberhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen