hirdetés
Bulvár

Közel három éve szivárogtak ki meztelen fotói, de Jennifer Lawrence máig nem dolgozta fel a botrányt

A Fappening néven elhíresült botrány során több híresség meztelen fotóihoz fértek hozzá, amelyeket az érintettek telefonjai által használt felhőből nyilvánosan elérhetővé tettek a világhálón. Bár számos színésznő érintetté vált a 2014-es vagy a későbbi esetekben, Jennifer Lawrence-t különösen is megviselték a történtek, és állítása szerint máig nem tudja egészen feldolgozni a botrányt – írja a Velvet.
Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence máig nem dolgozta fel egészen a botrányt állítása szerint (Forrás: newsweek.com)
hirdetés

Jennifer Lawrence 2014-ben a Vanity Fairnek nyilatkozva egyebek mellett azt mondta, hogy nem is botránynak, hanem szexuális bűncselekménynek tartja az esetet, hiszen azt szexualitása megsértésének érzi – idézi fel a Velvet.hu.

A színésznő azon a véleményen volt, hogy meg kell változtatni a törvényeket, a változásban pedig aktív szerepet kell vállalniuk. Mindamellett szólt az érzéseiről is a botránnyal kapcsolatosan – bevallása szerint gyakran dühös lett vagy sírni kezdett, és még bocsánatkérő levelet is kezdett írni, mígnem

„rájött, hogy semmi sincs, amiért bocsánatot kellene kérnie”.

A képek keletkezésének okáról elmondta, hogy négy évig élt egy távkapcsolatban, és ilyenkor „a fiúd vagy pornót néz, vagy téged”.

Újabb nyilatkozatában a színésznő elmondta, hogyan látja évekkel a történtek után az egész botrányt. Mindenek előtt azonban felidézte, hogy olyan durván bántó volt a kiszivárogtatás röviddel a bekövetkezése után, hogy nem is talált rá szavakat.

„Még most sem dolgoztam fel igazán a történteket” – panaszolta Jennifer Lawrence.

Megjegyezte azt is, a meztelen fotói szinte mindenkihez eljutottak.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Balesetet szenvedett George Clooney

Balesetet szenvedett George ClooneyHamarosan indul a ValóVilág 9. szériája

Hamarosan indul a ValóVilág 9. szériájahirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen