hirdetés
Bulvár

Jay-Z látszólag elismerte, hogy megcsalta Beyoncét

Ha nem is mondta ezt ki nyíltan, de Jay-Z „erős utalást” tett arra egy interjúban, hogy hűtlen volt feleségéhez, Beyoncéhoz.
Jay-Z és Beyoncé Jay-Z látszólag elismerte, hogy megcsalta Beyoncét (Forrás: bbc.co.uk)
hirdetés

A magánéletével kapcsolatosan általában diszkréten nyilatkozó rapper most a New York Times újságírójának, Dean Baquet-nek egy egészen személyes és érzelmes interjút adott, amelyben néhány őt ért magánéleti kihívásról beszélt. Szóba került a házassága is, valamint azok a válságok, amelyekkel szembe kellett nézniük.

A rapper úgy véli, hogy részben az tette nehézzé számára a magánéleti problémák feloldását, hogy New York egy „szegény negyedében” nőtt fel, ahol az élet arra tanította, hogy zárkózzon be, ha bonyolult érzelmekkel találja szembe magát.

„Túl kell élned, így aztán 'túlélő módra' kapcsolsz, és amikor túlélő módban vagy, hogyan reagálsz? Kikapcsolsz minden érzelmet. Így még a nőkkel szemben is, érzelmileg kikapcsolsz, és nem tudsz kapcsolódni” – magyarázta a helyzetet Jay-Z.

Ezután szóba hozta azt is, hogy az ő esetében minden „nagyon mély” volt, és ez okozta a hűtlenséget.

A 47 éves rapper nyíltan beszélt Beyoncéval való kapcsolata kihívásairól is, amikor legújabb albumaikra terelődött a szó. Miután mindkét lemezben feltűnt a házastárs hűtlenségének témája, a pletykák természetesen terjedni kezdtek...

Jay-Z azt mondta, hogy egy „kényelmetlen” időszakon estek át, és utalt arra, hogy Beyoncé még talán a válást is fontolgatta.

„Tudod, a legtöbb ember elsétál, és a válási ráta valami 50 százalék, vagy ilyesmi, mert a legtöbb ember nem képes látni önmagát. A legnehezebb dolog azt a fájdalmat látni valakinek az arcán, amelyet te okoztál, és aztán meg kell birkóznod önmagaddal” – fogalmazott a rapper.

A válással kapcsolatos pletykák tavaly láttak napvilágot, miután megjelent Beyoncé Lemonade című lemeze, amelyben hűtlenségre tett utalások is szerepeltek, majd a rapper új albumában látszólag erre reflektált, kapcsolódó utalásokkal a dalszövegben.

Jay-Z mindenesetre továbbra is azt állítja, hogy a kapcsolatuk erős maradt a nehezebb időszakban is.

„Nagyon büszke voltam a zenére, amelyet alkotott, és ő is nagyon büszke volt az én alkotásomra. És, tudod, végső soron tényleg egészséges tiszteletet tanúsítunk egymás munkássága iránt. Szerintem (Beyoncé) lenyűgöző” – jegyezte meg Jay-Z.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Csaknem 300 krokodilt mészároltak le egy indonéziai farmon

Csaknem 300 krokodilt mészároltak le egy indonéziai farmonWill Smith a Lánchíd tetején táncol a nemrég megosztott videóján

Will Smith a Lánchíd tetején táncol a nemrég megosztott videóján


WILL SMITH,     LÁNCHID,     SZÍNÉSZ

hirdetés
Balesetet szenvedett George Clooney

Balesetet szenvedett George ClooneyHamarosan indul a ValóVilág 9. szériája

Hamarosan indul a ValóVilág 9. szériájahirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen