hirdetés
Bulvár

Valószínűleg meghalt VV Fanni

Meghalt a két hete eltűnt VV Fanni – írta a Blikk.
VV Fanni Valószínűleg meghalt VV Fanni (Forrás: blikk.hu)
hirdetés

A Blikk szerint meghalt a VV Fanniként ismert Novozánszki Fanni, a lap újságírójának ezt a hírt a nő édesanyja is megerősítette.

A Blikk úgy tudja, a megközelítőleg két hete eltűnt nő szüleit behívták a rendőrségre, és elmondták nekik, hogy információik szerint a lányuk halott, és bár a testét még nem találták meg, biztosak abban, hogy már nincs életben.

A rendőrség ugyanakkor a lap megkeresésére adott válaszában azt közölte, hogy továbbra is eltűntként keresik a nőt.

November 20-án, gyanús körülmények között tűnt el lakásáról VV Fanni, a Blikk szerint eltűnésekor több dolog arra utalt, hogy a nő nem önszántából távozott, és például a kutyáit is magukra hagyta.

A rendőrök egy teljes napig helyszíneltek, és úgy tudni, egy bizonyos fekete noteszt is kerestek, amelyben a nő kuncsaftjainak névsora szerepelhetett.

Néhány nap elteltével őrizetbe vettek egy férfit is, akit az ügyben személyi szabadság megsértésével gyanúsítottak meg. Egyelőre nem tudni, hogy a férfinak van-e köze VV Fanni halálához.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Dwayne Johnson újból apa lesz

Dwayne Johnson újból apa lesz„Életvégi partit” tartott egy japán üzletember

„Életvégi partit” tartott egy japán üzletemberhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen