hirdetés
Bulvár

Többféle információ is napvilágot látott VV Fanni gyilkosáról

Bosszúból, illetve szerelemféltésből ölhette meg gyilkosa VV Fannit, ám azzal kapcsolatban, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfi pontosan milyen kapcsolatban is volt a nővel, némileg eltérő információk láttak napvilágot.
VV Fanni VV Fanni (Forrás: blikk.hu)
hirdetés

A Blikk úgy tudja, valószínűleg bosszúból ölte meg a gyilkossággal gyanúsított férfi Novozánszki Fannit, akivel már régóta ismerték egymást, és közelebbi kapcsolatot is ápoltak. A lap egy informátora azt mondta, pár éve VV Fanni és későbbi gyilkosa jártak együtt néhány hónapig.

„Akkor kezdett Fanni kuncsaftokat fogadni. Úgy tudom, hogy Fanni vetett véget a kapcsolatnak” – mondta a Blikk informátora.

A lapnak Fanni egyik közeli ismerőse azt mondta, a nő kollégái eleinte azt hitték, a férfi is egy kuncsaftja, viszont meglepően sokat beszélt róla, és mondta azt is, hogy randizni is elmentek. Mivel a férfi állítólag „külsőre nem volt igazán Fanni esete”, vélekedések szerint valamivel sikerült hitegetnie a nőt – például pénzzel, amiből viszont a valóságban egyre kevesebb állt a férfi rendelkezésére.

Bár a férfi igyekezett jómódúnak mutatkozni, ezt a látszatot kölcsönökből finanszírozta, és a luxusautói nagy részét is csak lízingelte.

A Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő bennfentes arról beszélt, hogy a jelenleg előzetesben lévő gyanúsítottal a barátnője járt korábban.

„Sosem tudtuk, hogy mi a munkája, mivel foglalkozik. Mindig lízingelt luxusautókkal járt, azok közül is a legújabbakkal, szlovák rendszámmal, és mindig volt mellette valami csini csaj” – emlékezett vissza a lapnak nyilatkozó bennfentes.

Megjegyezte azt is, a férfi szép helyekre járt nyaralni, új építésű apartmanokban lakott, majd egy idő után már nem igazán volt semmije.

Meglehet, hogy Fanni éppen a pénztelenség miatt utasította vissza a férfit, aki a Blikk szerint talán indulatosan kezelte a heves vitákat és a folyamatos visszautasításokat, és ezért ölte meg a nőt. A hatóságokat ezután azzal igyekezett megtéveszteni, hogy két bőröndbe ruhát csomagolt a nőnek, mintha éppen utazni készülne.

A Blikknek Fanni exe azt mondta, hogy a gyanúsított már régebben feltűnt a nő életében.

„Évekkel korábban kaptam tőle üzeneteket, hogy lefeküdt vele, meg ilyen gusztustalan leveleket. Sok ilyet kaptam, ezért nem is törődtem vele, de most beugrott, hogy ő volt az. Próbálom összerakni a képet, hogy mi is történhetett, egyszerűen nem értem” – mondta a lapnak.

A Bors ellenben úgy tudja, VV Fanni fél éve volt együtt a férfival, és csak nemrég szakítottak. A lap szerint egy Fanni lakása közelében működő kamera felvétele fontos bizonyítékot szolgáltatott, ezen ugyanis látszik, amint a férfi az ölében az utcára viszi a nőt, és egy autóba teszi. Az autó útvonalát Dunaújvárosig tudták követni.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériában

Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériábanSzokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánban

Szokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánbanhirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségeMilliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen