hirdetés
Bulvár

Hősies nyúlmentés a kaliforniai erdőtűzben

Egy férfi kimentett egy nyulat a tomboló kaliforniai erdőtűzből szerdán, és a hősies cselekedetét videón is rögzítették. A felvétel persze gyorsan bejárta az internetet.
Nyúlmentés Egy nyulat mentett meg a tűz elől egy férfi (Forrás: nbcmiami.com)
hirdetés

A férfi, akinek kilétét egyelőre nem tudni, feltehetőleg maga is a tűz elől menekült, amikor megpillantott valamit, ami miatt fel-le kezdett ugrálni a földön.

Amint az videó további részéből kiderült, a rövidnadrágot és egy piros pulóvert viselő férfi egy nyulat próbált a biztonságba terelni a hozzájuk vészesen közel lángoló fák és bokrok jelentette kockázat ellenére.

A nyúl váratlanul aztán a férfi irányába ugrott, aki letérdelt és megfogta az állatot, majd pedig biztonságos helyre vitte. A csatorna, amely a felvételt készítette, nem tudta nyilatkozásra bírni az illetőt.

Kaliforniában korábban ezen a héten mintegy 200 ezer embert kellett evakuálni a lángok miatt, több épület veszélybe került, valamint legalább tíz versenyló elpusztult egy kaliforniai tréningtelepen, ahol az istállók nagy részében is szörnyű pusztítást vitt véghez a tűz.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségehirdetés
Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nél

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nélhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen