hirdetés
Bulvár

Hősies nyúlmentés a kaliforniai erdőtűzben

Egy férfi kimentett egy nyulat a tomboló kaliforniai erdőtűzből szerdán, és a hősies cselekedetét videón is rögzítették. A felvétel persze gyorsan bejárta az internetet.
Nyúlmentés Egy nyulat mentett meg a tűz elől egy férfi (Forrás: nbcmiami.com)
hirdetés

A férfi, akinek kilétét egyelőre nem tudni, feltehetőleg maga is a tűz elől menekült, amikor megpillantott valamit, ami miatt fel-le kezdett ugrálni a földön.

Amint az videó további részéből kiderült, a rövidnadrágot és egy piros pulóvert viselő férfi egy nyulat próbált a biztonságba terelni a hozzájuk vészesen közel lángoló fák és bokrok jelentette kockázat ellenére.

A nyúl váratlanul aztán a férfi irányába ugrott, aki letérdelt és megfogta az állatot, majd pedig biztonságos helyre vitte. A csatorna, amely a felvételt készítette, nem tudta nyilatkozásra bírni az illetőt.

Kaliforniában korábban ezen a héten mintegy 200 ezer embert kellett evakuálni a lángok miatt, több épület veszélybe került, valamint legalább tíz versenyló elpusztult egy kaliforniai tréningtelepen, ahol az istállók nagy részében is szörnyű pusztítást vitt véghez a tűz.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Titokban férjhez ment Polyák Lilla

Titokban férjhez ment Polyák Lillahirdetés
Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak

Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak


JAGUÁR,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermeke

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermekeGeorge Clooney a legjobban kereső színész a világon

George Clooney a legjobban kereső színész a világonhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen