hirdetés
Bulvár

VV Fanni feltételezett gyilkosa félig beismerte tettét

Az előzetes letartóztatásban lévő B. Lászlót nagybátyja, dr. Brodmann Péter védi. Az ügyvéd elmondta, hogy ügyfele együttműködik a rendőrséggel, bevallotta, hogy ismerte és kapcsolatban állt Fannival, azt azonban tagadja, hogy megölte a 24 éves lányt - írja a Bors.
VV Fanni feltételezett gyilkosa félig beismerte tettét Továbbra sincs meg a 24 éves lány holtteste (Forrás: Velvet.hu)
hirdetés

A november 20-án eltűnt Novozánszki Fannit Veszprém me­gye erdős területén keresi nagy erőkkel a rendőrség, ugyanis az előzetes letartóztatásba helyezett, emberölés bűntettel gyanúsított korábbi MSZP-s önkormányzatiképviselő-jelölt, B. László bérelt autójának GPS-jelei Budapest és Veszprém közötti mozgást mutattak. A Bors információi szerint a nyomok egy hatalmas, több tízezer hektáros, nagyvadas területre vezetnek, ahol 0–24-ben keresik az egykori ValóVilág-szereplő elrejtett holttestét.

"Ügyfelemet folyamatosan ki­hallgatják, együttműködik. A bűnrészességet igen, de az emberölést továbbra sem fogja beismerni"

– mondta az ügyvéd, azt is elárulta, hogy védence tagadása jócskán megalapozott. Ezt azzal magyarázza, hogy a rendőrség által keresett német rendszámú BMW egészen más autó, mint amit megtaláltak a nyomozók, az ügyfele pedig nem BMW-t bérelt.

A Bors az ORFK Kommunikációs Osztályától megkérdezte, hogy a rendőrség köröz-e mást is az ügyben, és keresnek-e egy másik BMW-t, de csak ezt a szűkszavú választ kapták:

"A rendőrség az ügyben egy nőt eltűntként keres, to­vábbi személyt il­letve járművet azonban nem köröz".Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Titokban férjhez ment Polyák Lilla

Titokban férjhez ment Polyák Lillahirdetés
Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak

Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak


JAGUÁR,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermeke

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermekeGeorge Clooney a legjobban kereső színész a világon

George Clooney a legjobban kereső színész a világonhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen