hirdetés
Bulvár

VV Fanni feltételezett gyilkosa félig beismerte tettét

Az előzetes letartóztatásban lévő B. Lászlót nagybátyja, dr. Brodmann Péter védi. Az ügyvéd elmondta, hogy ügyfele együttműködik a rendőrséggel, bevallotta, hogy ismerte és kapcsolatban állt Fannival, azt azonban tagadja, hogy megölte a 24 éves lányt - írja a Bors.
VV Fanni feltételezett gyilkosa félig beismerte tettét Továbbra sincs meg a 24 éves lány holtteste (Forrás: Velvet.hu)
hirdetés

A november 20-án eltűnt Novozánszki Fannit Veszprém me­gye erdős területén keresi nagy erőkkel a rendőrség, ugyanis az előzetes letartóztatásba helyezett, emberölés bűntettel gyanúsított korábbi MSZP-s önkormányzatiképviselő-jelölt, B. László bérelt autójának GPS-jelei Budapest és Veszprém közötti mozgást mutattak. A Bors információi szerint a nyomok egy hatalmas, több tízezer hektáros, nagyvadas területre vezetnek, ahol 0–24-ben keresik az egykori ValóVilág-szereplő elrejtett holttestét.

"Ügyfelemet folyamatosan ki­hallgatják, együttműködik. A bűnrészességet igen, de az emberölést továbbra sem fogja beismerni"

– mondta az ügyvéd, azt is elárulta, hogy védence tagadása jócskán megalapozott. Ezt azzal magyarázza, hogy a rendőrség által keresett német rendszámú BMW egészen más autó, mint amit megtaláltak a nyomozók, az ügyfele pedig nem BMW-t bérelt.

A Bors az ORFK Kommunikációs Osztályától megkérdezte, hogy a rendőrség köröz-e mást is az ügyben, és keresnek-e egy másik BMW-t, de csak ezt a szűkszavú választ kapták:

"A rendőrség az ügyben egy nőt eltűntként keres, to­vábbi személyt il­letve járművet azonban nem köröz".Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Elpusztult Willow, II. Erzsébet utolsó corgija

Elpusztult Willow, II. Erzsébet utolsó corgijahirdetés
Conchita Wurst bevallotta, hogy HIV-fertőzött

Conchita Wurst bevallotta, hogy HIV-fertőzöttBabát vár Kollányi Zsuzsi

Babát vár Kollányi ZsuzsiElgázolt fülesbaglyon segítettek a rendőrök

Elgázolt fülesbaglyon segítettek a rendőrökhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen