hirdetés
Bulvár

VV Fanni feltételezett gyilkosa félig beismerte tettét

Az előzetes letartóztatásban lévő B. Lászlót nagybátyja, dr. Brodmann Péter védi. Az ügyvéd elmondta, hogy ügyfele együttműködik a rendőrséggel, bevallotta, hogy ismerte és kapcsolatban állt Fannival, azt azonban tagadja, hogy megölte a 24 éves lányt - írja a Bors.
VV Fanni feltételezett gyilkosa félig beismerte tettét Továbbra sincs meg a 24 éves lány holtteste (Forrás: Velvet.hu)
hirdetés

A november 20-án eltűnt Novozánszki Fannit Veszprém me­gye erdős területén keresi nagy erőkkel a rendőrség, ugyanis az előzetes letartóztatásba helyezett, emberölés bűntettel gyanúsított korábbi MSZP-s önkormányzatiképviselő-jelölt, B. László bérelt autójának GPS-jelei Budapest és Veszprém közötti mozgást mutattak. A Bors információi szerint a nyomok egy hatalmas, több tízezer hektáros, nagyvadas területre vezetnek, ahol 0–24-ben keresik az egykori ValóVilág-szereplő elrejtett holttestét.

"Ügyfelemet folyamatosan ki­hallgatják, együttműködik. A bűnrészességet igen, de az emberölést továbbra sem fogja beismerni"

– mondta az ügyvéd, azt is elárulta, hogy védence tagadása jócskán megalapozott. Ezt azzal magyarázza, hogy a rendőrség által keresett német rendszámú BMW egészen más autó, mint amit megtaláltak a nyomozók, az ügyfele pedig nem BMW-t bérelt.

A Bors az ORFK Kommunikációs Osztályától megkérdezte, hogy a rendőrség köröz-e mást is az ügyben, és keresnek-e egy másik BMW-t, de csak ezt a szűkszavú választ kapták:

"A rendőrség az ügyben egy nőt eltűntként keres, to­vábbi személyt il­letve járművet azonban nem köröz".Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Először nyert díjat magyar sör egy cseh sörversenyen

Először nyert díjat magyar sör egy cseh sörversenyenMáris rajong a jégért a budapesti állatkert kis elefántja

Máris rajong a jégért a budapesti állatkert kis elefántja


ELEFÁNT,     BUDAPEST,     ÁLLATKERT

hirdetés
Dylan Farrow azt állítja, Woody Allen hazudik

Dylan Farrow azt állítja, Woody Allen hazudikAradi Balázs visszatér a Barátok köztbe

Aradi Balázs visszatér a Barátok köztbeEliza Dushku azt állítja, 12 évesen molesztálták őt

Eliza Dushku azt állítja, 12 évesen molesztálták őthirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen