hirdetés
Bulvár

Havas-ügy: Vizsgálatot indít az ATV

Az ATV hivatalos vizsgálatot indított Havas Henrik zaklatási ügyei miatt, amelynek lezárultáig Havas nem szerepelhet a csatorna képernyőjén. Az Index úgy tudja, várhatóan december 31-ig lesz vége a vizsgálatnak. A portál megtudta azt is, Havas Henriket tájékoztatták a döntésről – ő maga egyébként a Blikknek ennek ellenkezőjét állította korábban a hétfői napon.
Havas Henrik Havas Henrik (Forrás: borsonline.hu)
hirdetés

Az ATV a „Havas-ügyben” kiadott rendkívüli közleményében megfogalmazta, hogy vizsgálatot indít a Havas Henrikkel szemben felmerült vádakkal kapcsolatban, és a vizsgálat lezárultáig Havas Henrik nem lesz képernyőn.

„A vizsgálat menetéről az ATV a későbbiekben dönt” – teszik hozzá a közleményben.

Az ügy előzménye, hogy a közelmúltban Baukó Éva és Molnár Anikó vádolták zaklatással és molesztálással a műsorvezetőt.

Az Index úgy tudja, a vizsgálat vége december 31. előtt várható, s Havas Henriket tájékoztatták a döntésről.

A műsorvezető maga a Blikknek ugyanakkor hétfő délelőtt azt mondta, hogy őt még nem tájékoztatták a felfüggesztéséről, viszont még a mai napon személyesen találkozik az ATV vezetőségével.

A lapnak több ATV-s forrás mindazonáltal cáfolta, hogy Havas ne tudna a döntésről, azt ugyanis állításuk szerint már telefonon közölték vele.

A Blikk megkérdezte az ATV vezérigazgatóját, Németh Szilárdot is a fentiekkel kapcsolatban, aki azt mondta, hogy hétfőn fél 11-kor felhívták Havast, és Bednárik Imre hírigazgatóval együtt közölték vele a csatorna döntését, egyelőre személyes találkozót nem tudtak egyeztetni.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Budapestre érkezett Gigi Hadid

Budapestre érkezett Gigi Hadid


GIGI HADID,     BUDAPEST,     MODELL

Megszületett Kate Upton első gyermeke

Megszületett Kate Upton első gyermekeBabát vár Lilu

Babát vár Lilu


LILU,     GÓLYAHÍR,     BABA

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen