Bulvár

Havas-ügy: Vizsgálatot indít az ATV

Az ATV hivatalos vizsgálatot indított Havas Henrik zaklatási ügyei miatt, amelynek lezárultáig Havas nem szerepelhet a csatorna képernyőjén. Az Index úgy tudja, várhatóan december 31-ig lesz vége a vizsgálatnak. A portál megtudta azt is, Havas Henriket tájékoztatták a döntésről – ő maga egyébként a Blikknek ennek ellenkezőjét állította korábban a hétfői napon.
Havas Henrik Havas Henrik (Forrás: borsonline.hu)

Az ATV a „Havas-ügyben” kiadott rendkívüli közleményében megfogalmazta, hogy vizsgálatot indít a Havas Henrikkel szemben felmerült vádakkal kapcsolatban, és a vizsgálat lezárultáig Havas Henrik nem lesz képernyőn.

„A vizsgálat menetéről az ATV a későbbiekben dönt” – teszik hozzá a közleményben.

Az ügy előzménye, hogy a közelmúltban Baukó Éva és Molnár Anikó vádolták zaklatással és molesztálással a műsorvezetőt.

Az Index úgy tudja, a vizsgálat vége december 31. előtt várható, s Havas Henriket tájékoztatták a döntésről.

A műsorvezető maga a Blikknek ugyanakkor hétfő délelőtt azt mondta, hogy őt még nem tájékoztatták a felfüggesztéséről, viszont még a mai napon személyesen találkozik az ATV vezetőségével.

A lapnak több ATV-s forrás mindazonáltal cáfolta, hogy Havas ne tudna a döntésről, azt ugyanis állításuk szerint már telefonon közölték vele.

A Blikk megkérdezte az ATV vezérigazgatóját, Németh Szilárdot is a fentiekkel kapcsolatban, aki azt mondta, hogy hétfőn fél 11-kor felhívták Havast, és Bednárik Imre hírigazgatóval együtt közölték vele a csatorna döntését, egyelőre személyes találkozót nem tudtak egyeztetni.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen