hirdetés
Bulvár

Salma Hayek állítja, hogy Harvey Weinstein fenyegette is őt

Salma Hayek színésznő Harvey Weinsteint egy „dühöngő szörnyetegnek” nevezte, és egyben azzal vádolta, hogy szexuálisan zaklatta és fenyegette őt.
Salma Hayek Salma Hayek (Forrás: CNN.com)
hirdetés

A New York Times cikkében Hayek egyben felidézett egy olyan esetet is, amikor Weinstein állítása szerint azt mondta neki:

„Meg foglak ölni, ne hidd, hogy nem tudom megtenni”.

Weinstein szóvivője, Holly Baird megkérdőjelezte a színésznő beszámolójának tartalmát.

Korábban számos színésznő, köztük Rose McGowan, Angelina Jolie és Gwyneth Paltrow ugyancsak zaklatással és szexuális visszaélésekkel vádolták a hollywoodi filmmogult – aki azonban minden ilyen állítást tagad.

Salma Hayek a New York Times-ban megjelent cikkben azt írta, hogy egy Frida Kahlo történetét bemutató filmen dolgozott együtt Weinsteinnel, ám miután megegyeztek a film jogairól, ismételten vissza kellett utasítania az újabb és újabb szexuális közeledéseket.

Weinstein Hayek szerint mindezen túl egy szükségtelen leszbikus, meztelen szexjelenetet is követelt, máskülönben azzal fenyegetőzött, hogy lemondanak a filmről. Bár a színésznő beleegyezett a jelenetbe, nyugtatót kellett bevennie a forgatás napján, mert hánynia kellett és nem tudta abbahagyni a sírást. Utóbbin a gyógyszer segített, de előbbin csak tovább rontott.

Holly Baird ezzel kapcsolatban azt közölte, Weinstein nem emlékszik olyan esetre, hogy a színésznőre nyomást gyakorolt volna egy indokolatlan, másik női színésszel közös szexjelenet érdekében. A szóvivő hozzátette, hogy nem tartja pontosnak Salma leírását a szexuális zaklatásokról, és az események szemtanúi ezeket a helyzeteket tőle eltérő módon látják.

A kérdéses film – a 2002-es Frida – végül hat Oscar-jelölést ért el, közöttük egyet Salma Hayeknek a legjobb női főszerepért.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségehirdetés
Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nél

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nélhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen