Bulvár

Smaltig Dalma babát vár

Babát vár a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Smaltig „Luxus” Dalma, a Bors szerint ráadásul már a negyedik hónapban van. A lap tudni véli a baba nemét is.
Smaltig Dalma Smaltig Dalma (Forrás: nlcafe.hu)

A Borsnak a család egy közeli barátja mondta, hogy mindig is nagy családot szeretett volna Dalma és párja, de ezt a babát nem tervezték, valamivel „később akartak Szofinak kistesót”.

A lap forrása szerint nagyon boldogok a baba érkezése miatt, és már tudják azt is, hogy a pici fiú lesz. Utóbbival kapcsolatban a Bors megjegyzi, hogy Dalma hamar sejtette, hogy kisfiút vár, mivel az első trimeszterben folyamatos rosszullét kínozta.

Dalma, aki egyben gyermekruha-tervezőként is tevékenykedik, nemcsak a gyerekszobát tervezte már meg, de már most újszülött fiúkra való kollekciót tervez – nem akarja ugyanis, hogy a gyermeke más ruháit hordja. A család barátja arra számít, hogy „csak a szülés több millió forintba fog kerülni”.

A Bors megkeresésére Smaltig Dalma egyelőre nem beszélt bővebben a várandósságáról.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen