hirdetés
Bulvár

Smaltig Dalma babát vár

Babát vár a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Smaltig „Luxus” Dalma, a Bors szerint ráadásul már a negyedik hónapban van. A lap tudni véli a baba nemét is.
Smaltig Dalma Smaltig Dalma (Forrás: nlcafe.hu)
hirdetés

A Borsnak a család egy közeli barátja mondta, hogy mindig is nagy családot szeretett volna Dalma és párja, de ezt a babát nem tervezték, valamivel „később akartak Szofinak kistesót”.

A lap forrása szerint nagyon boldogok a baba érkezése miatt, és már tudják azt is, hogy a pici fiú lesz. Utóbbival kapcsolatban a Bors megjegyzi, hogy Dalma hamar sejtette, hogy kisfiút vár, mivel az első trimeszterben folyamatos rosszullét kínozta.

Dalma, aki egyben gyermekruha-tervezőként is tevékenykedik, nemcsak a gyerekszobát tervezte már meg, de már most újszülött fiúkra való kollekciót tervez – nem akarja ugyanis, hogy a gyermeke más ruháit hordja. A család barátja arra számít, hogy „csak a szülés több millió forintba fog kerülni”.

A Bors megkeresésére Smaltig Dalma egyelőre nem beszélt bővebben a várandósságáról.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vilmos herceg lesz Harry esküvői tanúja

Vilmos herceg lesz Harry esküvői tanújaKirúgta az Operettszínház Kerényit

Kirúgta az Operettszínház Kerényithirdetés
Babát vár Tápai Szabina

Babát vár Tápai SzabinaMadonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését

Madonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését


MADONNA,     ÁRVERÉS,     USA

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfia

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfiahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen