hirdetés
Bulvár

Meghan Markle és Harry herceg eljegyzési fotókkal lepte meg a nyilvánosságot

Akár „karácsonyi meglepetésként” is megállhatják a helyüket a nyilvánosság részére azok a fotók, amelyeket nemrég osztott meg a Kensington-palota Harry herceg és Meghan Markle eljegyzéséről.
Meghan Markle és Harry herceg Meghan Markle és Harry herceg (Forrás: cbc.ca)
hirdetés

Első hivatalos eljegyzési fotóit tette közzé Harry herceg és Meghan Markle – a fényképekre az eljegyzés bejelentését követően nagyjából egy hónapot kellett várni.

A képek egy hete készültek a windsori kastélyhoz tartozó Frogmore House-nál. A helyszín érdekessége, hogy Harry herceg unokatestvérének, Peter Phillipsnek itt volt az esküvője, és sokan úgy vélekednek, jó esély van arra, hogy akár Harry herceg és Meghan Markle is itt fogadjanak hűséget egymásnak.

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Néhányan a megosztott fotókon hamar kiszúrták, hogy milyen stílusos ruhát öltött a színésznő; a 75 ezer dolláros ruhát, persze, a boldog párral együtt, egy hollywoodi divatfotós örökítette meg. Alexi Lubomirski korábban már mások mellett Julia Roberts-et és Angelina Jolie-t is fotózta.

Többen felhívták a figyelmet arra is, hogy az uralkodói család tagjaitól szokatlan módon a fotókat nem elsősorban a formalitás jellemezte, hanem azok mindenek előtt inkább meghittséget, boldogságot tükröztek.

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Miután nagyon sokan illették elismerő szavakkal a megosztott fotókat a világ minden részéről, a pár „hálából” egy ráadás képet is közzétett az Instagramon azzal a megjegyzéssel, hogy köszönik a kedves és nagylelkű üzeneteket.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vilmos herceg lesz Harry esküvői tanúja

Vilmos herceg lesz Harry esküvői tanújaKirúgta az Operettszínház Kerényit

Kirúgta az Operettszínház Kerényithirdetés
Babát vár Tápai Szabina

Babát vár Tápai SzabinaMadonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését

Madonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését


MADONNA,     ÁRVERÉS,     USA

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfia

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfiahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen