hirdetés
Bulvár

Cooky elárulta születendő gyermeke nevét

Kiderült, hogy kisfiút vár Cooky párja, sőt, elárulták a születendő gyermek nevét is – mindezt egy, a babaszobáról készült fotó kíséretében!
Cooky és barátnője Kisfiút vár Cooky és barátnője (Forrás: 24.hu)
hirdetés

Idén szeptember végén derült ki, hogy első gyermeküket várja Cooky és 27 évvel fiatalabb szerelme, most pedig a rádiós műsorvezető elárulta azt is, hogy mi lesz a pici neve.

Közösségi oldalán Cooky a babaszobáról osztott meg egy fotót, amelyen kedvesével együtt látható, ezt pedig azzal a hozzászólással kísérte, hogy

„Jézuska meghozta a babaszobát !! És örömmel osztjuk meg veletek hogy az ő neve KEVIN! Boldog karácsonyt kívánunk nektek!”

Ebből nemcsak az derült ki, hogy – ahogyan a rádiós korábban már elárulta – valóban a Kevin nevet kapja a baba, hanem az is, hogy kisfiú lesz.

A baba neme egyébként korábban némi „rejtélyt” jelentett, mert noha három ultrahangon is voltak, ahol ez kiderülhetett volna, szeptember végén még nem tudták, kisfiuk vagy kislányuk születik-e.

„Nagyon huncut egy gyerek. Eddig három olyan ultrahangon voltunk már, ahol kiderülhetett volna a neme, de mindig úgy fordult, hogy ne tudhassuk meg” – mondta akkor a Blikknek Cooky kedvese.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vilmos herceg lesz Harry esküvői tanúja

Vilmos herceg lesz Harry esküvői tanújaKirúgta az Operettszínház Kerényit

Kirúgta az Operettszínház Kerényithirdetés
Babát vár Tápai Szabina

Babát vár Tápai SzabinaMadonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését

Madonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését


MADONNA,     ÁRVERÉS,     USA

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfia

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfiahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen