hirdetés
Bulvár

Cooky elárulta születendő gyermeke nevét

Kiderült, hogy kisfiút vár Cooky párja, sőt, elárulták a születendő gyermek nevét is – mindezt egy, a babaszobáról készült fotó kíséretében!
Cooky és barátnője Kisfiút vár Cooky és barátnője (Forrás: 24.hu)
hirdetés

Idén szeptember végén derült ki, hogy első gyermeküket várja Cooky és 27 évvel fiatalabb szerelme, most pedig a rádiós műsorvezető elárulta azt is, hogy mi lesz a pici neve.

Közösségi oldalán Cooky a babaszobáról osztott meg egy fotót, amelyen kedvesével együtt látható, ezt pedig azzal a hozzászólással kísérte, hogy

„Jézuska meghozta a babaszobát !! És örömmel osztjuk meg veletek hogy az ő neve KEVIN! Boldog karácsonyt kívánunk nektek!”

Ebből nemcsak az derült ki, hogy – ahogyan a rádiós korábban már elárulta – valóban a Kevin nevet kapja a baba, hanem az is, hogy kisfiú lesz.

A baba neme egyébként korábban némi „rejtélyt” jelentett, mert noha három ultrahangon is voltak, ahol ez kiderülhetett volna, szeptember végén még nem tudták, kisfiuk vagy kislányuk születik-e.

„Nagyon huncut egy gyerek. Eddig három olyan ultrahangon voltunk már, ahol kiderülhetett volna a neme, de mindig úgy fordult, hogy ne tudhassuk meg” – mondta akkor a Blikknek Cooky kedvese.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Titokban férjhez ment Polyák Lilla

Titokban férjhez ment Polyák Lillahirdetés
Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak

Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak


JAGUÁR,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermeke

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermekeGeorge Clooney a legjobban kereső színész a világon

George Clooney a legjobban kereső színész a világonhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen