Bulvár

Kapócs Zsóka elárulta, kitől vár babát

Kapócs Zsóka ugyan sokáig jóformán semmit nem árult el párjáról, nemrég a Best Magazinnak végül már több mindent elmondott kapcsolatukról.
Kapócs Zsóka Kapócs Zsóka elárulta, kitől vár babát (Forrás: 24.hu)

A műsorvezető mindenek előtt elárulta, hogy Simek Péter egykori válogatott focistától vár gyermeket, de mesélt arról is, hogyan találkoztak, és hogyan tekint szerelmére.

Kapócs Zsóka a találkozásukat felidézve elmondta, hogy nem is igazán számított arra, hogy Simek Péter elkéri majd a számát, amikor egy ismerőséhez ment oda köszönni, akinek társaságában az egykori válogatott labdarúgó volt épp. Simek Péter azonban nemcsak elkérte a számát, de rövidesen fel is hívta, a telefonbeszélgetés során pedig megbeszélték, hogy együtt mennek sétálni Zsóka két vizslájával.

Az első közös randijukról Zsóka elmondása szerint Peti egy kicsit késett, mivel rossz helyen szállt ki a taxiból, de amikor végre megérkezett, a műsorvezető hamar kiengedte a kutyáit a csomagtartóból – csak éppen miközben a férfit figyelte, rácsukta az ajtót a saját ujjára. Utóbb kiderült, hogy eltört az egyik ujja, ami érthető módon a randevút némileg beárnyékolta. Ez azonban nem állta útjukat, és legközelebb már sokkal szerencsésebben alakult minden.

„Életemben nem találkoztam még ennyire tiszta lelkű, kiegyensúlyozott férfival. A céljaink megegyeztek, ő is családra vágyott már, mint én, neki sincs gyereke. Ezt hívják egymásra találásnak” – fogalmazott Zsóka.

Kiderült az is, a babát márciusra várja a pár.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Kiderült, ki Pintér Tibor új szerelme

Kiderült, ki Pintér Tibor új szerelmeA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen