hirdetés
Bulvár

Kapócs Zsóka elárulta, kitől vár babát

Kapócs Zsóka ugyan sokáig jóformán semmit nem árult el párjáról, nemrég a Best Magazinnak végül már több mindent elmondott kapcsolatukról.
Kapócs Zsóka Kapócs Zsóka elárulta, kitől vár babát (Forrás: 24.hu)
hirdetés

A műsorvezető mindenek előtt elárulta, hogy Simek Péter egykori válogatott focistától vár gyermeket, de mesélt arról is, hogyan találkoztak, és hogyan tekint szerelmére.

Kapócs Zsóka a találkozásukat felidézve elmondta, hogy nem is igazán számított arra, hogy Simek Péter elkéri majd a számát, amikor egy ismerőséhez ment oda köszönni, akinek társaságában az egykori válogatott labdarúgó volt épp. Simek Péter azonban nemcsak elkérte a számát, de rövidesen fel is hívta, a telefonbeszélgetés során pedig megbeszélték, hogy együtt mennek sétálni Zsóka két vizslájával.

Az első közös randijukról Zsóka elmondása szerint Peti egy kicsit késett, mivel rossz helyen szállt ki a taxiból, de amikor végre megérkezett, a műsorvezető hamar kiengedte a kutyáit a csomagtartóból – csak éppen miközben a férfit figyelte, rácsukta az ajtót a saját ujjára. Utóbb kiderült, hogy eltört az egyik ujja, ami érthető módon a randevút némileg beárnyékolta. Ez azonban nem állta útjukat, és legközelebb már sokkal szerencsésebben alakult minden.

„Életemben nem találkoztam még ennyire tiszta lelkű, kiegyensúlyozott férfival. A céljaink megegyeztek, ő is családra vágyott már, mint én, neki sincs gyereke. Ezt hívják egymásra találásnak” – fogalmazott Zsóka.

Kiderült az is, a babát márciusra várja a pár.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vilmos herceg lesz Harry esküvői tanúja

Vilmos herceg lesz Harry esküvői tanújaKirúgta az Operettszínház Kerényit

Kirúgta az Operettszínház Kerényithirdetés
Babát vár Tápai Szabina

Babát vár Tápai SzabinaMadonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését

Madonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését


MADONNA,     ÁRVERÉS,     USA

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfia

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfiahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen