hirdetés
Bulvár

120 ezer dollárt adott volna Brad Pitt azért, hogy Emilia Clarke társaságában nézzen meg egy Trónok harca részt

Brad Pitt 120 ezer dollárt is hajlandó lett volna fizetni azért, hogy megnézhesse a Trónok harca egy részét Emilia Clarke társaságában, végül azonban a jótékonysági aukción akadt valaki, aki még nála is nagyobb összeget ajánlott...
Emilia Clarke és Kit Harington Emilia Clarke és Kit Harington (Forrás: latimes.com)
hirdetés

Január hatodikán ismét jótékonysági aukciót szervezett Sean Penn, amelyen egyebek mellett licitre bocsátották annak lehetőségét, hogy a legmagasabb összeget ajánló vásárló Emilia Clarke társaságában nézhesse meg a Trónok harca egy részét.

Az aukció 20 ezer dollárról, vagyis valamivel több, mint 5 millió forintnak megfelelő összegtől indult, a végső ajánlatot pedig egy ezidáig ismeretlen személy tette. Utóbbi személy 160 ezer dollárt, vagyis közel 42 millió forintot ajánlott a Clarke-kal közös filmezésért, de Brad Pitt is csak picivel ajánlott kevesebbet. (Az általa ajánlott 120 ezer dollár majdnem 30 millió forintnak felel meg.)

Akárhogy is, a tekintélyes összeget végső soron jótékony célokra fordítják majd.

Az eseményen egyébként mások mellett Arnold Schwarzenegger, Leonardo DiCaprio, Mark Burnett és számos más híresség is nagy összegeket ajánlott fel az aukcióra bocsátott termékekért, végül így a bevételek megközelítették a 4 millió dollárt.

Érdekesség, hogy Mark Burnett és felesége, Roma Downey tették az est legmagasabb licitjét – ők Urs Fischer egy alkotását 1,5 millió dollárért szerezték meg.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Titokban férjhez ment Polyák Lilla

Titokban férjhez ment Polyák Lillahirdetés
Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak

Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak


JAGUÁR,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermeke

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermekeGeorge Clooney a legjobban kereső színész a világon

George Clooney a legjobban kereső színész a világonhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen