Bulvár

Havas megszólalt a különös Kálmán Olga-interjúval kapcsolatosan

Havas Henrik közösségi oldalán fejtette ki, hogyan emlékszik vissza a napokban nagy figyelmet kapott Kálmán Olga-interjúra, valamint annak előzményeire, és az azt övező történésekre. Egyebek mellett azt állítja bejegyzésében, Kálmán Olga az egészet azzal intézte el, hogy nem pontosan idézte a szavait, például „dög” helyett „disznót” emlegetett.
Havas Henrik és Kálmán Olga Havas megszólalt a különös Kálmán Olga-interjúval kapcsolatosan (Forrás: 444.hu)

A HírTV Egyenesen című műsorában Kálmán Olga nemrégiben arról kérdezte Havas Henriket, hogy meglátása szerint mi az a zaklatás, a beszélgetés azonban végül arra terelődött, hogy Havas egyrészt „lemucikázta” a műsorvezetőnőt, másrészt pedig azt állította, hogy Kálmán Olga azzal hívta fel őt, hogy

„Te mocskos disznó. Együtt voltunk húsz évvel ezelőtt, fiatal voltam és szép. És engem miért nem molesztáltál, te dög?”

Erre akkor a műsorvezetőnő leszögezte:

„Henrik, én ezt nem mondtam”.

Az esetet követően Havas Henrik Facebook-bejegyzése szerint Kálmán Olga majdnem a büféig kísérte őt, és az egészet azzal intézte el, hogy nem pontosan idézte a szavait.

„Ő például nem is disznót mondott, hanem dögöt. Aztán percekig az ATV-ről beszélt. Szóhoz sem jutottam” – emlékezett vissza a történtekre Havas.

Emellett a bejegyzésben megjegyezte, hogy több ismerőse sem érti Kálmán Olga viselkedését, titkárnője például állítja, hogy ott volt, amikor telefonon beszélt Kálmán Olgával, és „végighallgatta, ahogy rihegnek-röhögnek”. Éppen ezért nem érti, miért tagadta le ezt a műsorvezetőnő.

Havas szerint talán Kálmán Olga férje számára – aki az adás rendezője lehetett – kellemetlen lehetett a magánbeszélgetés szóba hozatala.

„Az igazság az, hogy még a kórházban sem jutott eszembe, mivel lehetne megmagyarázni Olga viselkedését, csak ma reggel, amikor megvettem az újságokat, a Blikkben olvastam, hogy ez ügyben felhívták Olga férjét is. Akkor esett le a tantusz, hogy az adásrendező másodikán is Gyuri lehetett, akire nem is gondoltam. Vele együtt dolgoztam az ATV-ben, ha nem is túl gyakran, de összejártunk családilag, kölcsönösen imádjuk egymást a gyerekükkel, eszembe se jutott, hogy Olgának kellemetlen lehet, hogy a 'jópofáskodását' felemlegettem. Naiv módon azt hittem, hogy ez ugyanúgy belefér kettőnk kapcsolatába, mint a 'Mucikámozás'” – fejtegette Havas.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen