hirdetés
Bulvár

Pintér Tibor inkább másnak adná a Tóth Andinak szánt szerepet

Elege lett Tóth Andiból Pintér Tibornak, így aztán végül másnak adná az X-Faktor egykori nyertesének szánt szerepet a készülő Jimmy-musicalben – írja a Blikk.
Pintér Tibor Pintér Tibor (Forrás: blikk.hu)
hirdetés

Tóth Andi akár a neki felajánlott szerepet is bukhatja nyilatkozatai miatt, pedig Pintér Tibor egy jelentős szerepre kérte fel őt – írja a Blikk. Az énekesnő korábban a Reggeliben beszélt arról, hogy nem éppen töretlen a lelkesedése a felajánlott lehetőségről, nemcsak azért, mert már „a könyökén jön ki” a régóta tartó „Pintér Tibor–Tóth Andi dolog”, de egyúttal megjegyezte azt is, nem igazán nyerte el a tetszését, hogy szerepe szerint csókolóznia kellett volna Pintérrel.

Pintér Tibor ellenben úgy látja, Tóth Andi nagy hibát követ el azzal, hogy összekeveri a magánéleti érzéseit a szakmai döntéseivel, és megjegyezte, ha nem vállalja a szereplést, azzal szerinte „hatalmas ziccert hagy ki”, mivel hosszú távon gondolkodik a lányban. Leszögezte viszont azt is, hogy ha neki nem kell, akkor másnak adja a szerepet.

Pintér azt mondta, a héten egyeztet újra Tóth Andi menedzsmentjével az ajánlatról, de a lány nyilatkozatán felháborodva fontolóra vette, hogy egy másik X-Faktorosnak, Illyés Jenifernek adja a kérdéses szerepet. Tóth Andiról szólva a Nemzeti Lovas Színház igazgatója úgy fogalmazott:

„Ő egy igazán tehetséges és ügyes fiatal lány, akinek nagyon jó a zenei stílusérzéke és nagyon jól képes szerepekbe bújni. Ezért is szerettem volna, ha játszik nálunk. Nemcsak a február 3-án premierjét ünneplő Jimmy-musical őszi turnéjában képzeltem el, de több musicalgálában, más szerepekben is a színházamban. Ám úgy tűnik, Tóth Andi nem látja azt, mekkora lehetőséget kaphatna ezzel. A minap arról mesélt egy interjúban, hogy amerikai karriert szeretne építeni, pedig még a magyart is éppen csak elkezdte.”

Tóth Andi megjegyezte, őt személyesen nem kereste meg Pintér Tibor, és csak a sajtóból értesült arról, hogy tárgyalna a menedzsmentjével.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Máris rajong a jégért a budapesti állatkert kis elefántja

Máris rajong a jégért a budapesti állatkert kis elefántja


ELEFÁNT,     BUDAPEST,     ÁLLATKERT

Dylan Farrow azt állítja, Woody Allen hazudik

Dylan Farrow azt állítja, Woody Allen hazudikhirdetés
Aradi Balázs visszatér a Barátok köztbe

Aradi Balázs visszatér a Barátok köztbeEliza Dushku azt állítja, 12 évesen molesztálták őt

Eliza Dushku azt állítja, 12 évesen molesztálták őthirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen