hirdetés
Bulvár

Pintér Tibor inkább másnak adná a Tóth Andinak szánt szerepet

Elege lett Tóth Andiból Pintér Tibornak, így aztán végül másnak adná az X-Faktor egykori nyertesének szánt szerepet a készülő Jimmy-musicalben – írja a Blikk.
Pintér Tibor Pintér Tibor (Forrás: blikk.hu)
hirdetés

Tóth Andi akár a neki felajánlott szerepet is bukhatja nyilatkozatai miatt, pedig Pintér Tibor egy jelentős szerepre kérte fel őt – írja a Blikk. Az énekesnő korábban a Reggeliben beszélt arról, hogy nem éppen töretlen a lelkesedése a felajánlott lehetőségről, nemcsak azért, mert már „a könyökén jön ki” a régóta tartó „Pintér Tibor–Tóth Andi dolog”, de egyúttal megjegyezte azt is, nem igazán nyerte el a tetszését, hogy szerepe szerint csókolóznia kellett volna Pintérrel.

Pintér Tibor ellenben úgy látja, Tóth Andi nagy hibát követ el azzal, hogy összekeveri a magánéleti érzéseit a szakmai döntéseivel, és megjegyezte, ha nem vállalja a szereplést, azzal szerinte „hatalmas ziccert hagy ki”, mivel hosszú távon gondolkodik a lányban. Leszögezte viszont azt is, hogy ha neki nem kell, akkor másnak adja a szerepet.

Pintér azt mondta, a héten egyeztet újra Tóth Andi menedzsmentjével az ajánlatról, de a lány nyilatkozatán felháborodva fontolóra vette, hogy egy másik X-Faktorosnak, Illyés Jenifernek adja a kérdéses szerepet. Tóth Andiról szólva a Nemzeti Lovas Színház igazgatója úgy fogalmazott:

„Ő egy igazán tehetséges és ügyes fiatal lány, akinek nagyon jó a zenei stílusérzéke és nagyon jól képes szerepekbe bújni. Ezért is szerettem volna, ha játszik nálunk. Nemcsak a február 3-án premierjét ünneplő Jimmy-musical őszi turnéjában képzeltem el, de több musicalgálában, más szerepekben is a színházamban. Ám úgy tűnik, Tóth Andi nem látja azt, mekkora lehetőséget kaphatna ezzel. A minap arról mesélt egy interjúban, hogy amerikai karriert szeretne építeni, pedig még a magyart is éppen csak elkezdte.”

Tóth Andi megjegyezte, őt személyesen nem kereste meg Pintér Tibor, és csak a sajtóból értesült arról, hogy tárgyalna a menedzsmentjével.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségehirdetés
Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nél

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nélhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen