hirdetés
Bulvár

Catherine Deneuve szerint a férfiak „szabadon elcsábíthatják” a nőket

Catherine Deneuve francia színésznő és több másik neves francia nő szóvá tette, hogy a férfiakat igazságtalanul veszik célba a szexuális visszaélésekkel kapcsolatos vádakkal – egyúttal úgy vélik, hogy a férfiaknak szabadon flörtölhetnek a nőkkel.
Catherine Deneuve Catherine Deneuve (Forrás: japantimes.co.jp)
hirdetés

Catherine Deneuve egyike annak a mintegy 100 színésznek, tudósnak és más neves személyiségnek, akik aláírásukat adták egy olyan, kedden a Le Monde című lapban nyilvánosságra hozott nyílt levélhez, amelyben megfogalmazzák: a szexuális erőszak elleni legitim tiltakozás, amely a Harvey Weinstein-botrányból indult ki, immár túl messzire ment, és fenyegeti a nehezen elért szexuális szabadságot.

A levél a franciák vegyes érzelmeire reflektál az egyre nagyobb teret nyerő olyan vádakkal kapcsolatosan, amelyek a hatalmukkal visszaélő férfiak szisztematikus szexuális visszaéléseiről láttak napvilágot az elmúlt hónapokban.

A „MeToo” kampány természetesen Franciaországot sem kerülte el, ahol az elmúlt hónapokban több kisebb-nagyobb botrány is nyilvánosságra került, és rövid időn belül a Catherine Deneuve által aláírt levélnek is sok bírálója akadt.

Igaz ugyanakkor az is, hogy a nyílt levélben megfogalmazottakkal sokan egyetértenek, és aggályosnak tartják azt a fajta új „puritanizmust”, amely meglátásuk szerint szembemegy a csábítás francia hagyományaival.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségehirdetés
Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nél

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nélhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen