hirdetés
Bulvár

Nagy Adri babát vár

Nagy hírt jelentett be Nagy Adri: a legtöbben talán nem is gyanították, hogy a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban is látható énekesnő várandós. A Bors megtudta, hogy Nagy Adri már a harmadik hónapon túl jár, a baba pedig az énekesnő 30. születésnapjára érkezik.
Nagy Adrienn Nagy Adrienn (Forrás: tv2.hu)
hirdetés

Nagy Adri babát vár, és a Borsnak elárulta azt is, kisfiú a születendő gyermeke. Az énekesnő megjegyezte, 2017 végén megemlékezett róla, hogy milyen meghatározó is volt számára az eltelt egy év, ugyanakkor a legfontosabb hírt egészen ezidáig nem osztotta meg a nyilvánossággal.

„Anya leszek. Álmaimban sem gondoltam, hogy a 30. születésnapomra ilyen nagy ajándékkal lep meg a sors” – mondta Nagy Adri a lapnak.

Elmondta azt is, hogy a Sztárban sztár + 1 kicsi a terhességével egy időben kezdődött, ami miatt – főleg a párhuzamosan zajló Jóban Rosszban-forgatások mellett – nem mindig volt zökkenőmentes a felkészülés.

„A párommal és a családommal együtt örülünk a baba érkezésének, és izgatottan állunk a 2018-as év örömei és kihívásai elé” – összegezte az énekesnő.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségehirdetés
Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nél

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nélhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen