hirdetés
Bulvár

Nagy Adri babát vár

Nagy hírt jelentett be Nagy Adri: a legtöbben talán nem is gyanították, hogy a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban is látható énekesnő várandós. A Bors megtudta, hogy Nagy Adri már a harmadik hónapon túl jár, a baba pedig az énekesnő 30. születésnapjára érkezik.
Nagy Adrienn Nagy Adrienn (Forrás: tv2.hu)
hirdetés

Nagy Adri babát vár, és a Borsnak elárulta azt is, kisfiú a születendő gyermeke. Az énekesnő megjegyezte, 2017 végén megemlékezett róla, hogy milyen meghatározó is volt számára az eltelt egy év, ugyanakkor a legfontosabb hírt egészen ezidáig nem osztotta meg a nyilvánossággal.

„Anya leszek. Álmaimban sem gondoltam, hogy a 30. születésnapomra ilyen nagy ajándékkal lep meg a sors” – mondta Nagy Adri a lapnak.

Elmondta azt is, hogy a Sztárban sztár + 1 kicsi a terhességével egy időben kezdődött, ami miatt – főleg a párhuzamosan zajló Jóban Rosszban-forgatások mellett – nem mindig volt zökkenőmentes a felkészülés.

„A párommal és a családommal együtt örülünk a baba érkezésének, és izgatottan állunk a 2018-as év örömei és kihívásai elé” – összegezte az énekesnő.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Titokban férjhez ment Polyák Lilla

Titokban férjhez ment Polyák Lillahirdetés
Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak

Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak


JAGUÁR,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermeke

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermekeGeorge Clooney a legjobban kereső színész a világon

George Clooney a legjobban kereső színész a világonhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen