hirdetés
Bulvár

Nagy Adri babát vár

Nagy hírt jelentett be Nagy Adri: a legtöbben talán nem is gyanították, hogy a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban is látható énekesnő várandós. A Bors megtudta, hogy Nagy Adri már a harmadik hónapon túl jár, a baba pedig az énekesnő 30. születésnapjára érkezik.
Nagy Adrienn Nagy Adrienn (Forrás: tv2.hu)
hirdetés

Nagy Adri babát vár, és a Borsnak elárulta azt is, kisfiú a születendő gyermeke. Az énekesnő megjegyezte, 2017 végén megemlékezett róla, hogy milyen meghatározó is volt számára az eltelt egy év, ugyanakkor a legfontosabb hírt egészen ezidáig nem osztotta meg a nyilvánossággal.

„Anya leszek. Álmaimban sem gondoltam, hogy a 30. születésnapomra ilyen nagy ajándékkal lep meg a sors” – mondta Nagy Adri a lapnak.

Elmondta azt is, hogy a Sztárban sztár + 1 kicsi a terhességével egy időben kezdődött, ami miatt – főleg a párhuzamosan zajló Jóban Rosszban-forgatások mellett – nem mindig volt zökkenőmentes a felkészülés.

„A párommal és a családommal együtt örülünk a baba érkezésének, és izgatottan állunk a 2018-as év örömei és kihívásai elé” – összegezte az énekesnő.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Natalie Portman személyesen is megszólalt a Genezis-díj ügyében

Natalie Portman személyesen is megszólalt a Genezis-díj ügyébenGyereket vár Rachel Weisz és Daniel Craig

Gyereket vár Rachel Weisz és Daniel Craighirdetés
Elpusztult Willow, II. Erzsébet utolsó corgija

Elpusztult Willow, II. Erzsébet utolsó corgijaConchita Wurst bevallotta, hogy HIV-fertőzött

Conchita Wurst bevallotta, hogy HIV-fertőzötthirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen