Bulvár

Eliza Dushku azt állítja, 12 évesen molesztálták őt

A színésznő azt állítja, hogy 1994-ben a Két tűz között című film forgatásán a film kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer molesztálta őt. Ekkor Dushku tizenkét éves volt.
Eliza Dushku Eliza Dushku azt állítja, 12 évesen molesztálták őt (Forrás: Facebook / Eliza Dushku)

A színésznő közösségi oldalán írt az esetről, és egyebek mellett megjegyezte, hogy akkoriban egyik bátyjának, szüleinek és két rokonának is beszámolt a történtekről, akik azonban nem konfrontálódtak Kramerrel, ugyanis tabutémáról volt szó – írja az Index.

Dushku beszámolója szerint Kramer, miután a szülei és az ő bizalmába férkőzött, felvitte magával a szállodai szobájába, majd ott meztelenre vetkőzött és befektette az ágyba, amit követően Kramer hozzá dörgölte magát. Végül azt mondta az akkor 12 éves színésznőnek, hogy vigyázzon a szájára. Később a taxiban is ölébe ültette és fogdosta a színésznőt.

A történteket a mellé gardedámként kirendelt nőnek mesélte el a színésznő, és a nő feltehetőleg számon is kérte az esetet Krameren, ugyanis a következő napon egy akciójelenetben Dushku súlyosan megsérült, állítása szerint azért, mert Kramer szándékosan nem ügyelt eléggé a testi épségére. A férfi tervezte ugyanis meg a gyakran veszélyes kaszkadőrjeleneteket.

Kramer mind a molesztálást illető vádakat tagadja, mind pedig azt, hogy szándékosan sérülést okozott volna.

A színésznő édesanyja az érintett Facebook-bejegyzés alatt egyébként elismerte, hogy tudomása volt az esetről, mivel a lánya elmesélte neki, és – noha ezt már bánja – azért nem tett semmit, mert tartott Kramertől.



Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Kiderült, ki Pintér Tibor új szerelme

Kiderült, ki Pintér Tibor új szerelme



A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen