hirdetés
Bulvár

Eliza Dushku azt állítja, 12 évesen molesztálták őt

A színésznő azt állítja, hogy 1994-ben a Két tűz között című film forgatásán a film kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer molesztálta őt. Ekkor Dushku tizenkét éves volt.
Eliza Dushku Eliza Dushku azt állítja, 12 évesen molesztálták őt (Forrás: Facebook / Eliza Dushku)
hirdetés

A színésznő közösségi oldalán írt az esetről, és egyebek mellett megjegyezte, hogy akkoriban egyik bátyjának, szüleinek és két rokonának is beszámolt a történtekről, akik azonban nem konfrontálódtak Kramerrel, ugyanis tabutémáról volt szó – írja az Index.

Dushku beszámolója szerint Kramer, miután a szülei és az ő bizalmába férkőzött, felvitte magával a szállodai szobájába, majd ott meztelenre vetkőzött és befektette az ágyba, amit követően Kramer hozzá dörgölte magát. Végül azt mondta az akkor 12 éves színésznőnek, hogy vigyázzon a szájára. Később a taxiban is ölébe ültette és fogdosta a színésznőt.

A történteket a mellé gardedámként kirendelt nőnek mesélte el a színésznő, és a nő feltehetőleg számon is kérte az esetet Krameren, ugyanis a következő napon egy akciójelenetben Dushku súlyosan megsérült, állítása szerint azért, mert Kramer szándékosan nem ügyelt eléggé a testi épségére. A férfi tervezte ugyanis meg a gyakran veszélyes kaszkadőrjeleneteket.

Kramer mind a molesztálást illető vádakat tagadja, mind pedig azt, hogy szándékosan sérülést okozott volna.

A színésznő édesanyja az érintett Facebook-bejegyzés alatt egyébként elismerte, hogy tudomása volt az esetről, mivel a lánya elmesélte neki, és – noha ezt már bánja – azért nem tett semmit, mert tartott Kramertől.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériában

Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériábanSzokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánban

Szokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánbanhirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségeMilliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen