hirdetés
Bulvár

Eliza Dushku azt állítja, 12 évesen molesztálták őt

A színésznő azt állítja, hogy 1994-ben a Két tűz között című film forgatásán a film kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer molesztálta őt. Ekkor Dushku tizenkét éves volt.
Eliza Dushku Eliza Dushku azt állítja, 12 évesen molesztálták őt (Forrás: Facebook / Eliza Dushku)
hirdetés

A színésznő közösségi oldalán írt az esetről, és egyebek mellett megjegyezte, hogy akkoriban egyik bátyjának, szüleinek és két rokonának is beszámolt a történtekről, akik azonban nem konfrontálódtak Kramerrel, ugyanis tabutémáról volt szó – írja az Index.

Dushku beszámolója szerint Kramer, miután a szülei és az ő bizalmába férkőzött, felvitte magával a szállodai szobájába, majd ott meztelenre vetkőzött és befektette az ágyba, amit követően Kramer hozzá dörgölte magát. Végül azt mondta az akkor 12 éves színésznőnek, hogy vigyázzon a szájára. Később a taxiban is ölébe ültette és fogdosta a színésznőt.

A történteket a mellé gardedámként kirendelt nőnek mesélte el a színésznő, és a nő feltehetőleg számon is kérte az esetet Krameren, ugyanis a következő napon egy akciójelenetben Dushku súlyosan megsérült, állítása szerint azért, mert Kramer szándékosan nem ügyelt eléggé a testi épségére. A férfi tervezte ugyanis meg a gyakran veszélyes kaszkadőrjeleneteket.

Kramer mind a molesztálást illető vádakat tagadja, mind pedig azt, hogy szándékosan sérülést okozott volna.

A színésznő édesanyja az érintett Facebook-bejegyzés alatt egyébként elismerte, hogy tudomása volt az esetről, mivel a lánya elmesélte neki, és – noha ezt már bánja – azért nem tett semmit, mert tartott Kramertől.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Idén is lesz Sztárban sztár

Idén is lesz Sztárban sztár


SZTÁRBAN SZTÁR,     TV2,     MŰSOR

hirdetés
Új szereplő a Barátok köztben

Új szereplő a Barátok köztbenNagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak

Nagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak


KENDRICK LAMAR,     SZIGET,     KÉSÉS

Árulkodó fotók készültek Katie Holmesról és Jamie Foxx-ról

Árulkodó fotók készültek Katie Holmesról és Jamie Foxx-rólhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen