hirdetés
Bulvár

Aradi Balázs visszatér a Barátok köztbe

Régi ismerőst láthatnak viszont a nézők csütörtök este a Barátok közt sorozatban, visszatér ugyanis a Berényi Miklós fiát alakító Aradi Balázs.
Aradi Balázs Aradi Balázs (Forrás: RTL)
hirdetés

Több év kihagyás után ismét láthatják a nézők Aradi Balázst a Barátok köztben, ahol a színész Berényi Miklós fiát alakítja. A színész a Blikknek elmondta, hogy leginkább éppen Szőke Zoltán hiányzott neki a régi kollégái közül, hiszen ő játssza a sorozatban Berényi Miklóst, és vele forgatott a legtöbbet.

„Visszatérni a sorozatba mindig jó, olyan, mintha hazatérnék” – fogalmazott Aradi Balázs.

Elmondta azt is, hogy amíg nem láthatták őt a képernyőn, mi minden történt vele – így például két és fél évet Kínában élt, ahol modellkedett és angolt tanított, ő maga pedig alapfokon elsajátította a kínai nyelvet.

„Nincs barátnőm, most nem is vágyom rá, de nemrég megismerkedtem egy kínai lánnyal, aki mellett tovább csiszolhatnám a nyelvtudásomat” – jegyezte meg a színész a lapnak nyilatkozva.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Válik Galambos Dorina és Pély Barna

Válik Galambos Dorina és Pély BarnaNyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóit

Nyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóitMegszületett Orbán Viktor második unokája

Megszületett Orbán Viktor második unokájahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen