hirdetés
Bulvár

Aradi Balázs visszatér a Barátok köztbe

Régi ismerőst láthatnak viszont a nézők csütörtök este a Barátok közt sorozatban, visszatér ugyanis a Berényi Miklós fiát alakító Aradi Balázs.
Aradi Balázs Aradi Balázs (Forrás: RTL)
hirdetés

Több év kihagyás után ismét láthatják a nézők Aradi Balázst a Barátok köztben, ahol a színész Berényi Miklós fiát alakítja. A színész a Blikknek elmondta, hogy leginkább éppen Szőke Zoltán hiányzott neki a régi kollégái közül, hiszen ő játssza a sorozatban Berényi Miklóst, és vele forgatott a legtöbbet.

„Visszatérni a sorozatba mindig jó, olyan, mintha hazatérnék” – fogalmazott Aradi Balázs.

Elmondta azt is, hogy amíg nem láthatták őt a képernyőn, mi minden történt vele – így például két és fél évet Kínában élt, ahol modellkedett és angolt tanított, ő maga pedig alapfokon elsajátította a kínai nyelvet.

„Nincs barátnőm, most nem is vágyom rá, de nemrég megismerkedtem egy kínai lánnyal, aki mellett tovább csiszolhatnám a nyelvtudásomat” – jegyezte meg a színész a lapnak nyilatkozva.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Bejelentette visszavonulását Schobert Norbi

Bejelentette visszavonulását Schobert NorbiSzakított Jennifer Aniston és Justin Theroux

Szakított Jennifer Aniston és Justin Therouxhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen