hirdetés
Bulvár

Máris rajong a jégért a budapesti állatkert kis elefántja

A budapesti állatkert kis elefántja, Arun novemberben látta meg a napvilágot, a napokban pedig először találkozott az igazi téllel – és az állatkert által közzétett videó alapján úgy tűnik, máris kifejezetten rajong a jégért, hóért.
Arun, a kiselefánt Arun látszólag nagy rajongója a jégnek (Forrás YouTube / Budapesti Állatkert)
hirdetés

A Fővárosi Állat- és Növénykert egy videót tett közzé az Arun nevű elefántborjú első téli kalandjairól, amiből úgy tűnik, a fiatal elefántnak nagyon tetszett, hogy kint játszhatott a jeges kifutóban.

„Mint egy igazi gyerek, örömmel csúszkál a jégen, izgalommal roppantja meg lábával a tócsák jeges kérgét, és a kifutóra leszálló galambok hajkurászásában is nagy örömét leli” – írják a zoobudapest.com oldalon.

Megjegyezték azt is, hogy a melegebb vidéken őshonos elefántok télen a nap nagy részében ugyan a fűtött épületben időznek, de lehetőség szerint kiengedik őket legalább egy kis időre a friss levegőre is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Bejelentette visszavonulását Schobert Norbi

Bejelentette visszavonulását Schobert NorbiSzakított Jennifer Aniston és Justin Theroux

Szakított Jennifer Aniston és Justin Therouxhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen