hirdetés
Bulvár

Máris rajong a jégért a budapesti állatkert kis elefántja

A budapesti állatkert kis elefántja, Arun novemberben látta meg a napvilágot, a napokban pedig először találkozott az igazi téllel – és az állatkert által közzétett videó alapján úgy tűnik, máris kifejezetten rajong a jégért, hóért.
Arun, a kiselefánt Arun látszólag nagy rajongója a jégnek (Forrás YouTube / Budapesti Állatkert)
hirdetés

A Fővárosi Állat- és Növénykert egy videót tett közzé az Arun nevű elefántborjú első téli kalandjairól, amiből úgy tűnik, a fiatal elefántnak nagyon tetszett, hogy kint játszhatott a jeges kifutóban.

„Mint egy igazi gyerek, örömmel csúszkál a jégen, izgalommal roppantja meg lábával a tócsák jeges kérgét, és a kifutóra leszálló galambok hajkurászásában is nagy örömét leli” – írják a zoobudapest.com oldalon.

Megjegyezték azt is, hogy a melegebb vidéken őshonos elefántok télen a nap nagy részében ugyan a fűtött épületben időznek, de lehetőség szerint kiengedik őket legalább egy kis időre a friss levegőre is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Válik Galambos Dorina és Pély Barna

Válik Galambos Dorina és Pély BarnaNyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóit

Nyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóitMegszületett Orbán Viktor második unokája

Megszületett Orbán Viktor második unokájahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen