Bulvár

Máris rajong a jégért a budapesti állatkert kis elefántja

A budapesti állatkert kis elefántja, Arun novemberben látta meg a napvilágot, a napokban pedig először találkozott az igazi téllel – és az állatkert által közzétett videó alapján úgy tűnik, máris kifejezetten rajong a jégért, hóért.
Arun, a kiselefánt Arun látszólag nagy rajongója a jégnek (Forrás YouTube / Budapesti Állatkert)

A Fővárosi Állat- és Növénykert egy videót tett közzé az Arun nevű elefántborjú első téli kalandjairól, amiből úgy tűnik, a fiatal elefántnak nagyon tetszett, hogy kint játszhatott a jeges kifutóban.

„Mint egy igazi gyerek, örömmel csúszkál a jégen, izgalommal roppantja meg lábával a tócsák jeges kérgét, és a kifutóra leszálló galambok hajkurászásában is nagy örömét leli” – írják a zoobudapest.com oldalon.

Megjegyezték azt is, hogy a melegebb vidéken őshonos elefántok télen a nap nagy részében ugyan a fűtött épületben időznek, de lehetőség szerint kiengedik őket legalább egy kis időre a friss levegőre is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen