hirdetés
Bulvár

Johnny Hallyday kizárta gyerekeit az örökségből

Johnny Hallyday francia rocksztár mindenét negyedik feleségére és örökbefogadott lányaira hagyta, ám gyerekei megtámadják végakaratát.
Johnny Hallyday Johnny Hallyday állítólag semmit sem hagyott Laura nevű lányára és David nevű diáta (Forrás: wikimedia.org)
hirdetés

Közleményében Laura Smet színésznő azt mondta, elképedéssel és szomorúsággal töltötte őt el, amikor megtudta, hogy semmit nem hagyott rá apja a vagyonából. Az AFP hírügynökség szerint a rocksztár fia, David is vitatja apja végrendeletét.

A Franciaországban nagy népszerűségnek örvendő rockénekes (eredeti nevén Jean-Philippe Smet) tavaly decemberben, 74 évesen halt meg tüdőrákban.

Harmincnégy éves lánya elmondása szerint őt különösen az döbbentette meg, hogy apja még csak egy kis emléket sem hagyott rá, még az ő tiszteletére bemutatott „Laura” című dal felvételét sem.

A nő ügyvédei szerint a Kaliforniában papírra vetett végrendelet nem egyeztethető össze a francia törvényekkel, amelyek szerint a gyerekeket nem lehet kizárni az örökségből.

Johnny Hallyday 1996-ban vette feleségül Laeticiát, majd örökbe fogadtak két, Vietnamban született lányt – Jade-et és Joyt. A közlemény szerint Hallyday végakaratában azt rögzítette, hogy Laeticia halála esetén a vagyona kizárólag az örökbe fogadott gyerekekre száll.

A gyakran „a francia Elvis-nek” is nevezett Johnny Hallyday hazájában igen népszerű volt, közel 100 millió lemezeladást tudhatott maga mögött, emellett több filmben is szerepelt. Igaz, angol nyelvterületen egész életében nem sikerült valódi áttörést elérnie.

Halála után több ezer ember búcsúztatta Párizsban az énekest.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Madonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését

Madonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését


MADONNA,     ÁRVERÉS,     USA

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfia

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfiahirdetés
Háromezer adag fagyit oszt szét szegények közt Ferenc pápa

Háromezer adag fagyit oszt szét szegények közt Ferenc pápaFia született Katalin hercegnőnek és Vilmos hercegnek

Fia született Katalin hercegnőnek és Vilmos hercegnekIdős kutya segített megmenteni egy hároméves kislányt

Idős kutya segített megmenteni egy hároméves kislányt


KUTYA,     ÁLLATOK,     GYEREK

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen