hirdetés
Bulvár

Szakított Jennifer Aniston és Justin Theroux

Két év után véget ér Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága, a pár közös közleménye szerint tavaly év végén kölcsönösen és egymás iránti szeretetben hozták meg a válással kapcsolatos döntésüket.
Jennifer Aniston Jennifer Aniston (Forrás: wikimedia.org)
hirdetés

Jennifer Aniston és Justin Theroux egyelőre nem közöltek azzal kapcsolatban semmilyen információt, hogy pontosan mi is vezetett a kapcsolatuk végéhez, azt ugyanakkor megfogalmazták, hogy továbbra is ápolják az általuk fontosnak tartott barátságukat.

A 49 éves színésznő és a 46 éves színész-forgatókönyvíró 2015 augusztusában titokban kötöttek házasságot, a szertartást a kaliforniai, Bel-Air-i otthonukban tartották. Ezt megelőzően négy évig alkottak egy párt.

Közös közleményükben megfogalmazták:

„Két legjobb barát vagyunk, akik úgy döntöttek, hogy párként elválnak egymástól, de továbbra is ápolják a számukra kedves barátságukat. Alapvetően ezt magunk között tennénk, de tekintettel arra, hogy a pletykaipar nem képes tartózkodni a spekulálásoktól és találgatásoktól, nyíltan el akartuk mondani az igazságot. Mindenek előtt elhatározottak vagyunk az egymás iránt érzett mély tisztelet és szeretet fenntartása iránt”.

A pár a Hippi-túra (Wanderlust) című vígjáték forgatásán ismerkedett meg, később két évig éltek házasságban. Korábban Aniston öt évig volt Brad Pitt házastársa, mielőtt 2005-ben elváltak volna.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Elhalasztották Lagzi Lajcsi tárgyalását

Elhalasztották Lagzi Lajcsi tárgyalásáthirdetés
Kobramarásba halt bele egy kígyós mutatványiról ismert férfi

Kobramarásba halt bele egy kígyós mutatványiról ismert férfiX-Faktor: Három mentor személye már ismert

X-Faktor: Három mentor személye már ismertTündéri zsiráfborjú született a Nyíregyházi Állatparkban

Tündéri zsiráfborjú született a Nyíregyházi Állatparkbanhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen