hirdetés
Bulvár

Szakított Jennifer Aniston és Justin Theroux

Két év után véget ér Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága, a pár közös közleménye szerint tavaly év végén kölcsönösen és egymás iránti szeretetben hozták meg a válással kapcsolatos döntésüket.
Jennifer Aniston Jennifer Aniston (Forrás: wikimedia.org)
hirdetés

Jennifer Aniston és Justin Theroux egyelőre nem közöltek azzal kapcsolatban semmilyen információt, hogy pontosan mi is vezetett a kapcsolatuk végéhez, azt ugyanakkor megfogalmazták, hogy továbbra is ápolják az általuk fontosnak tartott barátságukat.

A 49 éves színésznő és a 46 éves színész-forgatókönyvíró 2015 augusztusában titokban kötöttek házasságot, a szertartást a kaliforniai, Bel-Air-i otthonukban tartották. Ezt megelőzően négy évig alkottak egy párt.

Közös közleményükben megfogalmazták:

„Két legjobb barát vagyunk, akik úgy döntöttek, hogy párként elválnak egymástól, de továbbra is ápolják a számukra kedves barátságukat. Alapvetően ezt magunk között tennénk, de tekintettel arra, hogy a pletykaipar nem képes tartózkodni a spekulálásoktól és találgatásoktól, nyíltan el akartuk mondani az igazságot. Mindenek előtt elhatározottak vagyunk az egymás iránt érzett mély tisztelet és szeretet fenntartása iránt”.

A pár a Hippi-túra (Wanderlust) című vígjáték forgatásán ismerkedett meg, később két évig éltek házasságban. Korábban Aniston öt évig volt Brad Pitt házastársa, mielőtt 2005-ben elváltak volna.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Freddie lett Az év legsokoldalúbb előadója

Freddie lett Az év legsokoldalúbb előadójahirdetés
Vastag Csaba lett a Csak show és más semmi Showkirálya

Vastag Csaba lett a Csak show és más semmi Showkirálya


VASTAG CSABA,     TV,     SHOW

Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese

Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese


NINJA WARRIOR HUNGARY,     TV,     TV2

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen