hirdetés
Bulvár

Bejelentette visszavonulását Schobert Norbi

Schobert Norbi bejelentette, hogy a továbbiakban már csak üzletemberként tervez tevékenykedni, emellett pedig több időt szeretne a családjával tölteni – írja a Blikk.
Schobert Norbi Schobert Norbi ezután több időt szeretne családjával tölteni, valamint üzletemberként tevékenykedik tovább (Forrás: Facebook / Rubint Réka oldala)
hirdetés

Schobert Norbert a lapnak azt mondta, hogy miután 25 éve tevékenykedik aerobikedzőként, és egészen mostanáig számos fellépést és edzést vállalt be, immár úgy érezi, ideje visszavonulót fújni. Mindazonáltal leszögezte, a visszavonulásának nincs egészségi oka, és még most is bírja a terhelést.

„Rengeteget futok, sportolok, de úgy érzem, hogy így 50 felé, kiabálva, kis tornagatyában már nincs helyem a színpadon. Eljött az az idő, amikor jobban áll az öltöny, mint a tornaruha. Amikor kívülről látom magam, egy belső hang figyelmeztet, hogy tovább kell lépnem – mondta a fitneszguru a Blikknek.

Mielőtt azonban végleg hátralépne az edzésektől, májusban még tart egy „nagy, régi stílusú tornát”, amely jellemzése szerint egy „felszabadult örömmozgás lesz”.

Schobert Norbi emlékeztetett rá, hogy a közösségi oldalakról is visszavonult, és már csak a cégén keresztül kommunikál – ezt egyébként tovább igazgatja majd a jövőben is. Elárulta, fennmaradó idejében több időt szeretne a gyermekeivel tölteni.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Rénszarvas bikával gazdagodott a pécsi állatkert

Rénszarvas bikával gazdagodott a pécsi állatkert


RÉNSZARVAS,     PÉCS,     ÁLLATKERT

Megszületett Lovasi András és Földes Eszter kisfia

Megszületett Lovasi András és Földes Eszter kisfiaBemutatták az idei Magyarország Szépe verseny jelöltjeit

Bemutatták az idei Magyarország Szépe verseny jelöltjeithirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen