hirdetés
Bulvár

Bejelentette visszavonulását Schobert Norbi

Schobert Norbi bejelentette, hogy a továbbiakban már csak üzletemberként tervez tevékenykedni, emellett pedig több időt szeretne a családjával tölteni – írja a Blikk.
Schobert Norbi Schobert Norbi ezután több időt szeretne családjával tölteni, valamint üzletemberként tevékenykedik tovább (Forrás: Facebook / Rubint Réka oldala)
hirdetés

Schobert Norbert a lapnak azt mondta, hogy miután 25 éve tevékenykedik aerobikedzőként, és egészen mostanáig számos fellépést és edzést vállalt be, immár úgy érezi, ideje visszavonulót fújni. Mindazonáltal leszögezte, a visszavonulásának nincs egészségi oka, és még most is bírja a terhelést.

„Rengeteget futok, sportolok, de úgy érzem, hogy így 50 felé, kiabálva, kis tornagatyában már nincs helyem a színpadon. Eljött az az idő, amikor jobban áll az öltöny, mint a tornaruha. Amikor kívülről látom magam, egy belső hang figyelmeztet, hogy tovább kell lépnem – mondta a fitneszguru a Blikknek.

Mielőtt azonban végleg hátralépne az edzésektől, májusban még tart egy „nagy, régi stílusú tornát”, amely jellemzése szerint egy „felszabadult örömmozgás lesz”.

Schobert Norbi emlékeztetett rá, hogy a közösségi oldalakról is visszavonult, és már csak a cégén keresztül kommunikál – ezt egyébként tovább igazgatja majd a jövőben is. Elárulta, fennmaradó idejében több időt szeretne a gyermekeivel tölteni.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Egy beluga jelent meg a Temze torkolatvidékén

Egy beluga jelent meg a Temze torkolatvidékén


BELUGA,     FEHÉR DELFIN,     TEMZE

Fotót osztott meg Orbán Viktor a kisunokájáról

Fotót osztott meg Orbán Viktor a kisunokájáról


ORBÁN VIKTOR,     BABA,     GYEREK

hirdetés
Visszatér egy legendás kvízműsor a TV2-n

Visszatér egy legendás kvízműsor a TV2-nMegszületett Kulcsár Edina gyermeke

Megszületett Kulcsár Edina gyermekeEva Mendes elsősorban a családra fókuszál

Eva Mendes elsősorban a családra fókuszál


MUNKA,     EVA MENDES,     CSALÁD

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen