hirdetés
Bulvár

Kötél és DNS-nyomok kerültek elő VV Fanni ügyében

Menesztették védői szerepéből a feltételezett gyilkos, B. László ügyvédjét és nagybátyját, akit tanúként hallgatnak ki, valamint DNS-mintát is vesznek tőle, miután egy kötélen három személy DNS-nyomát találták meg abban az autóban, amelyet VV Fanni elrablója használt – írja a Bors.
VV Fanni Menesztették védői szerepéből a feltételezett gyilkos, B. László ügyvédjét és nagybátyját VV Fanni ügyében (Forrás: Velvet.hu)
hirdetés

A VV Fanniként ismert Novozánszki Fanni november 20-án gyanús körülmények között tűnt el budapesti albérletéből. Később kiderült, az ájult lányt elrablója egy autóba tuszkolta.

A feltételezett gyilkos, B. László tanúként meghallgatott és védői szerepéből menesztett ügyvédje a Borsnak az újabb fejleményekkel kapcsolatban elmondta, hogy az ügygazda rendőrrel „már az elején összetűzésbe került”, állítása szerint azért, mert nem hagyta, hogy az irányítsa az ügyvédi munkáját.

„Már akkor megmondta, hogy eltávolít a védői szerepből” – tette hozzá.

Az ügyvéd, aki szerint az esetnek nincs köze ahhoz, hogy rokoni kapcsolatban áll a gyanúsítottal, hanem „személyes bosszút” vél felfedezni amögött, a lapnak elmondta azt is:

„DNS-mintát vesznek tőlem, ugyanis találtak az autóban egy vérgyanús kötelet, amin három DNS van. A gyanúsítotté, a sértetté, a harmadik után pedig még nyomoznak. Feltételezik, hogy a Brodmann családból valakié”.

Ennek oka, hogy a 80 éves nagypapa egy képről felismerte, hogy a kötél az övé is lehet – az ügyvéd azonban kijelentette, hogy „nem az ő vére lesz” a kötélen, és várakozása szerint a védőszerepbe is visszakerül, amint megvan a vizsgálat eredménye.

A Blikk szerint a nyomozók a szalkszentmártoni bányatavaknál kutatnak jelenleg a holttest után. A bányatavak pár percre vannak a régi dunai kompkikötőtől – a lap szerint nem kizárt, hogy a férfi ott dobta a vízbe a lány testét.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Titokban férjhez ment Polyák Lilla

Titokban férjhez ment Polyák Lillahirdetés
Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak

Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak


JAGUÁR,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermeke

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermekeGeorge Clooney a legjobban kereső színész a világon

George Clooney a legjobban kereső színész a világonhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen