hirdetés
Bulvár

Kötél és DNS-nyomok kerültek elő VV Fanni ügyében

Menesztették védői szerepéből a feltételezett gyilkos, B. László ügyvédjét és nagybátyját, akit tanúként hallgatnak ki, valamint DNS-mintát is vesznek tőle, miután egy kötélen három személy DNS-nyomát találták meg abban az autóban, amelyet VV Fanni elrablója használt – írja a Bors.
VV Fanni Menesztették védői szerepéből a feltételezett gyilkos, B. László ügyvédjét és nagybátyját VV Fanni ügyében (Forrás: Velvet.hu)
hirdetés

A VV Fanniként ismert Novozánszki Fanni november 20-án gyanús körülmények között tűnt el budapesti albérletéből. Később kiderült, az ájult lányt elrablója egy autóba tuszkolta.

A feltételezett gyilkos, B. László tanúként meghallgatott és védői szerepéből menesztett ügyvédje a Borsnak az újabb fejleményekkel kapcsolatban elmondta, hogy az ügygazda rendőrrel „már az elején összetűzésbe került”, állítása szerint azért, mert nem hagyta, hogy az irányítsa az ügyvédi munkáját.

„Már akkor megmondta, hogy eltávolít a védői szerepből” – tette hozzá.

Az ügyvéd, aki szerint az esetnek nincs köze ahhoz, hogy rokoni kapcsolatban áll a gyanúsítottal, hanem „személyes bosszút” vél felfedezni amögött, a lapnak elmondta azt is:

„DNS-mintát vesznek tőlem, ugyanis találtak az autóban egy vérgyanús kötelet, amin három DNS van. A gyanúsítotté, a sértetté, a harmadik után pedig még nyomoznak. Feltételezik, hogy a Brodmann családból valakié”.

Ennek oka, hogy a 80 éves nagypapa egy képről felismerte, hogy a kötél az övé is lehet – az ügyvéd azonban kijelentette, hogy „nem az ő vére lesz” a kötélen, és várakozása szerint a védőszerepbe is visszakerül, amint megvan a vizsgálat eredménye.

A Blikk szerint a nyomozók a szalkszentmártoni bányatavaknál kutatnak jelenleg a holttest után. A bányatavak pár percre vannak a régi dunai kompkikötőtől – a lap szerint nem kizárt, hogy a férfi ott dobta a vízbe a lány testét.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vilmos herceg lesz Harry esküvői tanúja

Vilmos herceg lesz Harry esküvői tanújaKirúgta az Operettszínház Kerényit

Kirúgta az Operettszínház Kerényithirdetés
Babát vár Tápai Szabina

Babát vár Tápai SzabinaMadonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését

Madonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését


MADONNA,     ÁRVERÉS,     USA

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfia

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfiahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen