hirdetés
Bulvár

Fábián Éva szerint Végvári Ádámnak inkább hálásnak kellene lennie

A Neoton Família egykori tagjai már alig állnak szóba egymással, ráadásul látszólag a Story-gálán kapott Legenda-díj körül kialakult nézeteltérés sem rendeződik egyhamar – derül ki a Bors cikkéből.
Végvári Ádám Végvári Ádám korábban azt mondta, nem érti, hogy miért részesültek a díjból a hajdani tagok is (Forrás: TV2 Magyarország)
hirdetés

Pál Éva a Borsnak elmondta, hogy a Legenda-díj a régi és új tagok elismerése, amivel nem mindenki ért egyet. Végvári Ádám például korábban azt mondta, nem érti, hogy miért részesültek a díjból a hajdani tagok is.

Fábián Éva ellenben éppen azt fogadta értetlenül, hogy Végvári Ádám kétségbe vonta az ő elismerésüket. A Borsnak a Neoton Família egykori tagja elmondta:

„Akik megkérdőjelezik az én színpadi létemet, azok valójában nem engem kérdőjeleznek meg, hanem a díjat és a kuratórium döntésének helyességét”.

Emellett úgy érzi, Végvári Ádámnak nem kellene „megdöbbennie” azon, hogy a díj őket is érinti, ehelyett meglátása szerint inkább hálával tartozna, amiért az ő helyére érkezve

„az alapító tagoknak köszönhetően lehetősége volt bekapcsolódni egy sikertörténetbe”.

Felidézte, annak idején ők tették le az együttes alapjait és csinálták meg a Napraforgó lemezt, amelyen a mai napig az egyik legsikeresebb slágerük, a Santa Maria is szerepel.

Fábián Éva végezetül elmondta, büszke és boldog, amiért valaha a zenekar tagja, és így egy sikerszéria meghatározó személyisége volt, az pedig megdöbbenti őt, hogy vannak olyan tagok, akik megkérdőjelezik a díját.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Natalie Portman személyesen is megszólalt a Genezis-díj ügyében

Natalie Portman személyesen is megszólalt a Genezis-díj ügyébenGyereket vár Rachel Weisz és Daniel Craig

Gyereket vár Rachel Weisz és Daniel Craighirdetés
Elpusztult Willow, II. Erzsébet utolsó corgija

Elpusztult Willow, II. Erzsébet utolsó corgijaConchita Wurst bevallotta, hogy HIV-fertőzött

Conchita Wurst bevallotta, hogy HIV-fertőzötthirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen