hirdetés
Bulvár

VV Fanni-ügy: A gyanúsított a korábbi ügyvédje szerint csak „rosszkor volt rossz helyen”

Az előzetesben lévő gyanúsított egykori ügyvédje, egyben nagybátyja a férfi beszámolója alapján a Blikknek úgy összegzett, a gyanúsított „egyszerűen rosszkor volt rossz helyen, és hagyta, hogy megvezessék”.
VV Fanni A gyanúsított korábbi ügyvédje szerint a férfi csak „rosszkor volt rossz helyen” (Forrás: RTL.hu)
hirdetés

A férfi a vallomása szerint november 20-án azért kereste fel a nőt, hogy bevegye őt a cégébe, ekkor ugyanis Fanni munkanélküli volt, és a gyanúsított fel tudott volna venni utána állami támogatást – mondta a gyanúsított egykori védője, egyben nagybátyja a Blikknek.

Az ügyvéd azt mondta, Fanni már alélt volt, amikor a gyanúsított megérkezett, ezért azt feltételezte róla, hogy valamilyen szer hatása alatt állhatott. Elmondása szerint egy, a nővel közös ismerősük mondta, hogy vigyék őt egy megadott helyszínre egy megadott időpontban.

„Ekkor követte el a legnagyobb hibát, hogy nem a mentőket vagy a rendőröket hívta. Jóhiszeműen úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert akkor bajba kerülhetne ő is és az is, aki a szert Fanninak adta”

– vélekedett az ügyvéd.

Az ő elmondása szerint ezután tette az autóba a magatehetetlen nőt a gyanúsított, a biztonsági kamera is ekkor készített róluk felvételeket. Később állítása szerint a megadott helyre ment, átadta a nőt, és Siófokra utazott.

Az ügyvéd emlékeztetett arra is, egykori védence soha nem tagadta, hogy a felvételeken ő látható – viszont állítása szerint nem tud a fentieknél többet az ügyről.

Lichy József, Fanni családjának ügyvédje szerint ugyanakkor mindez „életszerűtlen zagyvaság”, amelyet rögtön több ponton is cáfolni lehet. Felmerül ugyanis a kérdés, hogy a gyanúsított hogyan jutott be egy másik ember lakásába, miért nem riasztotta a mentőket, és miért vállalja a kockázatot, hogy ismeretleneknek adja át a láthatóan rosszul lévő nőt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Kobramarásba halt bele egy kígyós mutatványiról ismert férfi

Kobramarásba halt bele egy kígyós mutatványiról ismert férfiX-Faktor: Három mentor személye már ismert

X-Faktor: Három mentor személye már ismerthirdetés
Tündéri zsiráfborjú született a Nyíregyházi Állatparkban

Tündéri zsiráfborjú született a Nyíregyházi ÁllatparkbanBeyonce és Jay-Z újabb koncertkörútra indul

Beyonce és Jay-Z újabb koncertkörútra indul


BEYONCE,     JAY-Z,     ZENE

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen