hirdetés
Bulvár

VV Fanni-ügy: A gyanúsított a korábbi ügyvédje szerint csak „rosszkor volt rossz helyen”

Az előzetesben lévő gyanúsított egykori ügyvédje, egyben nagybátyja a férfi beszámolója alapján a Blikknek úgy összegzett, a gyanúsított „egyszerűen rosszkor volt rossz helyen, és hagyta, hogy megvezessék”.
VV Fanni A gyanúsított korábbi ügyvédje szerint a férfi csak „rosszkor volt rossz helyen” (Forrás: RTL.hu)
hirdetés

A férfi a vallomása szerint november 20-án azért kereste fel a nőt, hogy bevegye őt a cégébe, ekkor ugyanis Fanni munkanélküli volt, és a gyanúsított fel tudott volna venni utána állami támogatást – mondta a gyanúsított egykori védője, egyben nagybátyja a Blikknek.

Az ügyvéd azt mondta, Fanni már alélt volt, amikor a gyanúsított megérkezett, ezért azt feltételezte róla, hogy valamilyen szer hatása alatt állhatott. Elmondása szerint egy, a nővel közös ismerősük mondta, hogy vigyék őt egy megadott helyszínre egy megadott időpontban.

„Ekkor követte el a legnagyobb hibát, hogy nem a mentőket vagy a rendőröket hívta. Jóhiszeműen úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert akkor bajba kerülhetne ő is és az is, aki a szert Fanninak adta”

– vélekedett az ügyvéd.

Az ő elmondása szerint ezután tette az autóba a magatehetetlen nőt a gyanúsított, a biztonsági kamera is ekkor készített róluk felvételeket. Később állítása szerint a megadott helyre ment, átadta a nőt, és Siófokra utazott.

Az ügyvéd emlékeztetett arra is, egykori védence soha nem tagadta, hogy a felvételeken ő látható – viszont állítása szerint nem tud a fentieknél többet az ügyről.

Lichy József, Fanni családjának ügyvédje szerint ugyanakkor mindez „életszerűtlen zagyvaság”, amelyet rögtön több ponton is cáfolni lehet. Felmerül ugyanis a kérdés, hogy a gyanúsított hogyan jutott be egy másik ember lakásába, miért nem riasztotta a mentőket, és miért vállalja a kockázatot, hogy ismeretleneknek adja át a láthatóan rosszul lévő nőt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Ittas vezetés miatt vették el a Viszkis jogosítványát

Ittas vezetés miatt vették el a Viszkis jogosítványáthirdetés
Rénszarvas bikával gazdagodott a pécsi állatkert

Rénszarvas bikával gazdagodott a pécsi állatkert


RÉNSZARVAS,     PÉCS,     ÁLLATKERT

Megszületett Lovasi András és Földes Eszter kisfia

Megszületett Lovasi András és Földes Eszter kisfiahirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen