Bulvár

Őrizetbe került Conor McGregor

Csütörtök esti ámokfutását követően a rendőrség őrizetbe vette Conor McGregort az általa Michael Chiesanak okozott nyolc napon túl gyógyuló sérülés, illetve egy buszban keletkezett 8000 dolláros anyagi kár miatt.
Conor McGregor ámokfutása Conor McGregor ámokfutása (Forrás: Twitter / caposa )

Az UFC csütörtöki, brooklyni sajtótájékoztatója során Conor McGregor valóságos ámokfutásba kezdett, és az esetről készült felvételeken kivehető, hogy egyebek mellett elválasztó kordonokat kezdett dobálni. Az egyik legdurvább húzása talán az volt, hogy hozzávágott egy kétkerekű raktárkocsit egy harcosokkal teli busz ablakához.

A 24.hu a TMZ beszámolója alapján azt írta, többen megsérültek a támadásban, köztük Michael Chiesa is, akit az arcát ért sérülések miatt láttak el. Az eset után McGregor távozott a helyszínről, a rendőrség azonban néhány óra elteltével őrizetbe vette őt Brooklynban.

McGregor a gyanú szerint egyrészt nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott, ezen túl pedig a buszban 8000 dolláros anyagi kárt is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen