Bulvár

Távozik az ATV-től Hajdú Péter

Másfél év után távozik az ATV-től Hajdú Péter, a csatorna közleménye szerint „közös megegyezéssel, békében” hozták meg a döntést.
Hajdú Péter Másfél év után távozik az ATV-től Hajdú Péter (Forrás: YouTube / ATVzrt)

Az ATV szerdán közleményben tudatta, Hajdú Péter távozik a csatornától. Ebben felidézik, a műsorvezető másfél évet töltött az ATV-nél, és a műsorai rendkívül sikeresek voltak.

„A műsorvezető és a csatorna közös megegyezéssel, békében válnak el egymástól. A Frizbi Műsorgyártó Kft -nek nincs tartozása és a felek között nincsen anyagi vita. Az Esti Frizbi a tavaszi szezon végéig lesz a képernyőn, a szokott időben, vasárnaponként este 21.00-kor”

– olvasható a közleményben.

Németh S. Szilárd az ATV általános vezérigazgatója úgy fogalmazott:

„Hajdú Péter műsorai nagy nézettséget hoznak, a csatorna köszöni Péter és cégének munkáját”.

A Bors ellenben azt írja, a Heti Napló munkatársai szakmai és emberi ellentétek miatt nem akarnak együtt dolgozni Hajdú Péterrel, akinek hamarosan lejáró szerződését a csatorna nem akarja meghosszabbítani. A lap szerint az „elmérgesedett helyzet” oka részben az, hogy Hajdú többször késve utalt a stábnak.

A Bors az ATV vezérigazgatóját is megkereste az ügyben, aki a lapnak azt mondta:

„Szakmai és emberi okokból nem hosszabbítjuk meg Hajdú cégének a szerződéseit, melyek a szezon végén lejárnak. Az erről szóló hivatalos iratot már postáztuk a címére”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen