Bulvár

Kiderült, ki lehet Hajdú Péter utódja az ATV-nél

Nemrégiben derült ki, hogy Hajdú Péter távozik az ATV-től, és úgy tűnik, máris megvan, ki lesz az utódja a csatornánál. A Blikk szerint Jakupcsek Gabriella műsora kerül majd a megüresedő műsorsávba.
Hajdú Péter Szerdán derült ki, hogy Hajdú Péter távozik az ATV-től (Forrás: YouTube / ATVzrt)

Szerdán derült ki, hogy Hajdú Péter távozik az ATV-től, a Bors ekkor azt írta, „szakmai és emberi ellentétek miatt” nem hosszabbítják meg a műsorvezető hamarosan lejáró szerződését.

A Blikk szerint Jakupcsek Gabriella műsora várhatóan éppen abban a műsorsávban lesz látható, amelyből az Esti Frizbi kiesik, és a lap úgy tudja, a szóban forgó műsor részleteiről már javában tárgyalnak.

A Blikk mindenesetre emlékeztetett arra is, az ATV közleménye szerint az Esti Frizbi a tavaszi szezon végéig lesz a képernyőn vasárnaponként a szokott időben, és úgy tudni, Jakupcsek Gabriellával késő őszi kezdésről egyeztetnek.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen