Bulvár

Conchita Wurst bevallotta, hogy HIV-fertőzött

Conchita Wurst, a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese bejelentette, hogy HIV-pozitív, és közölte azt is, „több éve” rendszeres kezelésben részesül emiatt.
Conchita Wurst Conchita Wurst, a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese (Forrás: Tommy Engström / eurovisionary.com)

A 29 éves énekes azt állította, hogy noha eredetileg nem állt szándékában a nagyközönséget beavatni ebbe az információba, mivel volt barátja megfenyegette őt azzal, hogy beszámol róla a nyilvánosságnak, végül jobbnak látta, ha inkább ő teszi ezt meg helyette.

„Senkinek nem fogom megadni a jogot, hogy félelemben tartson engem, és befolyásolja az életemet”

– írja a fenyegetéssel kapcsolatban Instagram-oldalán az énekes.

Megjegyezte azt is, sokkal jobbnak érzi, ha valaki saját maga tesz meg egy ilyen bejelentést, mintha harmadik fél tenné meg.

Szólt arról is, az elmúlt években rendszeres kezelésben részesül, aminek következtében olyan mértékben sikerült visszaszorítani a vírust, hogy már nem mutatható ki a vérében.

„Remélem, hogy másoknak bátorságot adok, és hogy újabb lépést teszek azon emberek megbélyegzése ellen, akik saját, vagy mások viselkedése miatt HIV-vel fertőződtek”

- tette hozzá.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Los Angelesben nyugodhat Andy Vajna

Los Angelesben nyugodhat Andy Vajna


ANDY VAJNA,     GYÁSZ,     TEMETÉS

Kiderült, ki Pintér Tibor új szerelme

Kiderült, ki Pintér Tibor új szerelmeA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen