hirdetés
Bulvár

Babát vár Tápai Szabina

Novemberben érkezik Tápai Szabina és Kucsera Gábor második babája, a kistesót a pár kisfia, Bence is nagyon várja már – számol be róla a Blikk.
Tápai Szabina Babát vár Tápai Szabina (Forrás: RTL)
hirdetés

Tápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeküket várják, és egy nehezebb időszak után kapcsolatuk is „szilárdabb, mint valaha” – írja a Blikk.

A lap szerint már ultrahangon is voltak, és hallották a kisbaba szívverését, azt viszont egyelőre nem tudják, hogy kisfiú vagy kislány-e a születendő gyermek. Szabina örülne egy kislánynak, akivel „csajos programokat” is csinálhatna a későbbiekben, míg Gábor most is kisfiúra vágyik. A pár kisfia, Bence is várja már a kistestvére érkezését, ő leginkább ikreknek örülne.

Tápai Szabina megjegyezte, nem sajnálja, hogy a karrierje egy ideig szünetel, és állítása szerint az sem kizárt, hogy „kétgyerekes anyaként már nem tér vissza a pályára.˝Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Eva Longoria kisfia

Megszületett Eva Longoria kisfia


EVA LONGORIA,     BABA,     JOSE BASTON

Újabb dédunoka a brit királyi családban

Újabb dédunoka a brit királyi családbanhirdetés
Az Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósolt

Az Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósoltIttas vezetés miatt vették el a Viszkis jogosítványát

Ittas vezetés miatt vették el a Viszkis jogosítványáthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen