hirdetés
Bulvár

Többeket felbosszantott Kanye West rabszolgaságról tett nyilatkozata

Az amerikai rapper azt mondta, az afroamerikaiak évszázadokon át történő rabszolgasága talán „választás volt”. A sztár ellentmondásos kijelentését hamar bírálatok kezdték érni...
Kanye West Kanye West kijelentését többen is bírálták (Forrás: Twitter / TMZ)
hirdetés

Kanye West a TMZ celebportálnak nyilatkozva arról beszélt, meglátása szerint az afroamerikai emberek rabszolgasága voltaképpen talán egy „választás” lehetett.

„Amikor 400 évig tartó rabszolgaságról hallasz… 400 évig? Ez úgy hangzik, mint amit választottak. Mentálisan be vagyunk börtönözve”

– vélekedett a rapper.

Ezután kedden a Twitteren azt írta, megjegyzését félreértelmezték, és „azért hozta fel a 400 évet”, mert véleménye szerint „újabb 400 évig már nem lehetnek mentálisan bebörtönözve”. A TMZ interjújában pedig azt mondta, meglátása szerint jelenleg maguk választják a rabszolgaságot.

A közösségi média felhasználói közül többen bírálták a sztárt, azt javasolva neki, hogy vessen egy pillantást a történelemkönyvekre.

Kanye West egyébként korábban nyíltan támogatta Donald Trumpot is, ami ugyancsak nagy feltűnést keltett.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Idén is lesz Sztárban sztár

Idén is lesz Sztárban sztár


SZTÁRBAN SZTÁR,     TV2,     MŰSOR

Új szereplő a Barátok köztben

Új szereplő a Barátok köztbenNagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak

Nagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak


KENDRICK LAMAR,     SZIGET,     KÉSÉS

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen