hirdetés
Bulvár

Botrány középpontjában Meghan Markle apja

Alig egy héttel Meghan Markle és Harry herceg esküvője előtt elég kellemetlen ügybe keveredett Thomas Markle – nevezetesen, gondosan megszervezte a róla készült „lesifotókat”…
Thomas Markle Thomas Markle a biztonsági kamera felvétele miatt bukott le (Forrás: Twitter / Sunrise)
hirdetés

Már egy hét sincsen hátra Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéig, így nem csoda, hogy a nagy esemény egyre jobban foglalkoztatja az embereket. Eközben különböző kellemetlen ügyek is napvilágot láttak, így például Markle testvére nemrégiben levelet írt Harry hercegnek, amelyben azt kérte, ne tartsák meg az esküvőt.

Újabban pedig Thomas Markle vált érintetté egy eléggé kínos ügyben… Először talán nem is gyanakodott senki a „csalásra”, amikor megjelent a Thomasról készült két fotó, amelyek egyikén lányáról és Harry hercegről olvasgat cikket az interneten, a másikon pedig leveszik a méreteit.

Később azonban felfigyeltek arra, hogy azon internetkávézó kamerafelvételein, ahol az egyik fotó készült, a fotóssal együtt jelent meg Thomas. Utóbbit egyébként többen látták is. Úgy tudni, a fotós 100 ezer fonttal lett gazdagabb, amiért elkészítette az előre megtervezett „lesifotókat”, míg Thomas állítólag nem kapott pénzt a fotókért.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Idén is lesz Sztárban sztár

Idén is lesz Sztárban sztár


SZTÁRBAN SZTÁR,     TV2,     MŰSOR

Új szereplő a Barátok köztben

Új szereplő a Barátok köztbenNagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak

Nagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak


KENDRICK LAMAR,     SZIGET,     KÉSÉS

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen