hirdetés
Bulvár

Botrány középpontjában Meghan Markle apja

Alig egy héttel Meghan Markle és Harry herceg esküvője előtt elég kellemetlen ügybe keveredett Thomas Markle – nevezetesen, gondosan megszervezte a róla készült „lesifotókat”…
Thomas Markle Thomas Markle a biztonsági kamera felvétele miatt bukott le (Forrás: Twitter / Sunrise)
hirdetés

Már egy hét sincsen hátra Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéig, így nem csoda, hogy a nagy esemény egyre jobban foglalkoztatja az embereket. Eközben különböző kellemetlen ügyek is napvilágot láttak, így például Markle testvére nemrégiben levelet írt Harry hercegnek, amelyben azt kérte, ne tartsák meg az esküvőt.

Újabban pedig Thomas Markle vált érintetté egy eléggé kínos ügyben… Először talán nem is gyanakodott senki a „csalásra”, amikor megjelent a Thomasról készült két fotó, amelyek egyikén lányáról és Harry hercegről olvasgat cikket az interneten, a másikon pedig leveszik a méreteit.

Később azonban felfigyeltek arra, hogy azon internetkávézó kamerafelvételein, ahol az egyik fotó készült, a fotóssal együtt jelent meg Thomas. Utóbbit egyébként többen látták is. Úgy tudni, a fotós 100 ezer fonttal lett gazdagabb, amiért elkészítette az előre megtervezett „lesifotókat”, míg Thomas állítólag nem kapott pénzt a fotókért.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségehirdetés
Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nél

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nélhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen