Bulvár

Így fogadta az AWS a 21. helyet

Az Eurovíziós Dalfesztivál 21. helyét szerezte meg az AWS, amelynek tagjai sörrel ünnepelték meg a mögöttük álló eseményeket és eredményeket.
Az AWS koncertje Az Eurovíziós Dalfesztivál 21. helyét szerezte meg az AWS (MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Siklósi Örs, az együttes frontembere a Borsnak nyilatkozva egyfelől elmondta, nagyon boldogok, viszont megjegyezte azt is, kicsit sok volt az a pörgés, amelyet Portugáliában tapasztaltak.

„Mi egy kis budapesti metál zenekar vagyunk, nem nekünk való az, hogy naponta kétszáz riporternek kelljen interjút adnunk”

– fejtette ki bővebben az ezzel kapcsolatos meglátásait.

Elmondása szerint a zenekar többi tagjával nem néztek semmilyen statisztikát, csak „a legjobbat akarták hozni a színpadon” megmutatva azt, hogy létjogosultsága van a metál zenének is. A Dal legjobb harmincas mezőnyébe kerülésükről úgy fogalmazott, életük legmeghatározóbb pillanata volt.

Szavaiból kiderült az is, meghívást kaptak a világ legnagyobb metál fesztiváljára, a Wacken Open Air-re, és Máltán is fellépnek majd.

Végezetül megjegyezte, leginkább egy hatalmas pohár sörre vágytak a szereplésük után, mivel az elmúlt napok feszült tempójában nem maradt lehetőségük lazítása.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen