hirdetés
Bulvár

Így fogadta az AWS a 21. helyet

Az Eurovíziós Dalfesztivál 21. helyét szerezte meg az AWS, amelynek tagjai sörrel ünnepelték meg a mögöttük álló eseményeket és eredményeket.
Az AWS koncertje Az Eurovíziós Dalfesztivál 21. helyét szerezte meg az AWS (MTI Fotó: Balogh Zoltán)
hirdetés

Siklósi Örs, az együttes frontembere a Borsnak nyilatkozva egyfelől elmondta, nagyon boldogok, viszont megjegyezte azt is, kicsit sok volt az a pörgés, amelyet Portugáliában tapasztaltak.

„Mi egy kis budapesti metál zenekar vagyunk, nem nekünk való az, hogy naponta kétszáz riporternek kelljen interjút adnunk”

– fejtette ki bővebben az ezzel kapcsolatos meglátásait.

Elmondása szerint a zenekar többi tagjával nem néztek semmilyen statisztikát, csak „a legjobbat akarták hozni a színpadon” megmutatva azt, hogy létjogosultsága van a metál zenének is. A Dal legjobb harmincas mezőnyébe kerülésükről úgy fogalmazott, életük legmeghatározóbb pillanata volt.

Szavaiból kiderült az is, meghívást kaptak a világ legnagyobb metál fesztiváljára, a Wacken Open Air-re, és Máltán is fellépnek majd.

Végezetül megjegyezte, leginkább egy hatalmas pohár sörre vágytak a szereplésük után, mivel az elmúlt napok feszült tempójában nem maradt lehetőségük lazítása.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese

Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese


NINJA WARRIOR HUNGARY,     TV,     TV2

hirdetés
Visszatér a képernyőre Palik László

Visszatér a képernyőre Palik LászlóÜnnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz

Ünnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz


BKV,     BUSZ,     MIKULÁSBUSZ

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen