hirdetés
Bulvár

Lehet, hogy nem lesz jelen lánya esküvőjén Thomas Markle

Egyelőre nem tudni, hogy az eredeti terveknek megfelelően apja, Thomas kíséri-e az oltár elé Meghan Markle-t, pedig az esküvő szombaton esedékes...
Meghan Markle és Harry herceg Egyelőre nem tudni, hogy az eredeti terveknek megfelelően apja, Thomas kíséri-e az oltár elé Meghan Markle-t (By Mark Jones [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons)
hirdetés

Thomas Markle a TMZ celebportálnak Mexikói otthonában azt mondta, úgy döntött, nem látogat el lánya és Harry herceg esküvőjére. Nem sokkal bejelentését megelőzően Thomas Markle azért keveredett botrányba, mert előre megszervezett „lesifotókat” készített egy fotóssal. Ezek egyikén egy internetkávézóban olvasgatott cikket lányáról és Harry hercegről, a másikon pedig levették a méreteit az öltöny készítéséhez.

Thomas állítólag azt mondta, hogy nem akar kellemetlenséget okozni lányának azzal, hogy elmegy az esküvőre. A TMZ szerint Thomas egy hete szívinfarktust kapott, amely értesülést azonban nem erősített meg sem a család, sem pedig a Kensington-palota.

A Kensington-palota az újabb fejleményekkel kapcsolatban közleményt adott ki, amelyben megfogalmazzák:

„Ez egy mélyen személyes pillanat Ms. Markle számára napokkal az esküvője előtt”.

Emellett megértést és a jelenlegi helyzettel összefüggésben magánéletük tiszteletben tartását kérik.

Az eredeti tervek szerint Meghan apja ezen a héten először találkozott volna Harry herceggel, valamint a királynővel és Fülöp edinburgh-i herceggel, mielőtt lányát oltár elé vezette volna.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Válik Galambos Dorina és Pély Barna

Válik Galambos Dorina és Pély BarnaNyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóit

Nyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóithirdetés
Megszületett Orbán Viktor második unokája

Megszületett Orbán Viktor második unokájaSzexuális erőszak miatt feljelentették Luc Bessont

Szexuális erőszak miatt feljelentették Luc BessontMegnősült Harry herceg

Megnősült Harry herceghirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen