hirdetés
Bulvár

Műtét miatt kérdéses, jelen lesz-e lánya esküvőjén Thomas Markle

Újabb kérdések merültek fel azzal kapcsolatban, hogy részt vesz-e Meghan Markle és Harry herceg szombati esküvőjén Thomas Markle. Úgy tudni, Thomasnak szívműtéten kell átesnie.
Kate Middleton, Vilmos herceg, Harry herceg és Meghan Markle Meghan Markle és Harry herceg esküvője a hétvégén esedékes, de továbbra is sok a kérdés a nagy eseménnyel kapcsolatosan... (By Mark Jones - https://www.flickr.com/photos/rambomuscles/38437059265/sizes/l, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=68124740)
hirdetés

A TMZ amerikai celebportálnak Thomas Markle először azt mondta, a megszervezett „lesifotókkal” kapcsolatos botrány miatt nem menne el lánya esküvőjére, azután viszont azt állította, mégis menne, mígnem végül arról beszélt, egy tervezett szívműtét miatt ezt nem teheti meg.

A Kensington-palota egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Meghan Markle féltestvére ugyanakkor megjegyezte, apjuk „hihetetlen stresszel” került szembe az utóbbi időben. Samantha Markle hozzátette, nem is biztos abban, hogy apjuk elutazik Windsorba. Neki személyesen is küldött egy olyan üzenetet, amelyben szívműtétre hivatkozott a döntésével kapcsolatban.

Thomas Markle a hétvégén keveredett botrányba, miután a biztonsági kamerák felvételeiből az derült ki, előre megszervezett „lesifotók” készültek róla, amint lánya közelgő esküvőjével kapcsolatosan olvas az interneten egy cikket, illetve leveszik a méreteit az öltöny készítéséhez.

Ezután hétfőn azt mondta, nem szeretne kellemetlenséget okozni a lányának, és nem megy az esküvőre, de később a celebportál már arról írt, hogy Meghan apja szeretne ugyan jelen lenni a nagy eseményen, de egészségügyi okokból ezt nem teheti meg.

Egy harmadik jelentés is napvilágot látott aztán a portálon, amelyben már tervezett szívműtétként „azonosították” az addig meg nem nevezett egészségügyi okot. Ekkor azt is kijelentették, hogy a műtét miatt biztosan nem lehet jelen Thomas Markle.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériában

Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériábanSzokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánban

Szokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánbanhirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségeMilliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen