hirdetés
Bulvár

Visszakapta birtokát Lagzi Lajcsi

Lekerült a bűnügyi zár Lagzi Lajcsi mintegy 2,6 milliárd forint értékű birtokáról, így most már akár el is adhatják azt – írja a Blikk.
Lagzi Lajcsi Lagzi Lajcsi szerint a feloldás ténye jól példázza, hogy nincsen tartozása egy közüzemi szolgáltató sem (By Tibor Végh - Portrétár, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=44837109)
hirdetés

Egyelőre közösen próbál döntést hozni Lagzi Lajcsi családjával arról, hogy mi lesz a birtokkal, miután - két év elteltével - lekerült róla a bűnügyi zár; most már az eladás kérdését is másként látják kissé – mesélte a zenész a Blikknek.

Az idő tájt, amikor a Budaörsi Járásbíróság a közüzemi csalás büntetőügyében zár alá vette az ingatlant, Galambos Lajos 2,6 milliárd forintos irányárral hirdette meg azt.

Ezzel kapcsolatosan a zenész megjegyezte, most is nevetségesnek tartja, hogy a „20 millió forintos állítólagos kár miatt terhelték meg a milliárdos ingatlant”, s felidézte azt is, nem járultak hozzá ahhoz, hogy letétbe helyezze az összeget.

Egyúttal hangsúlyozta, a feloldás ténye jól példázza, hogy nincsen tartozása egy közüzemi szolgáltató sem, és a bíróság előtt is tisztázza majd magát várakozása szerint.

Lagzi Lajcsi jogi képviselője korábban is kérvényezte a birtok zár alá vételének feloldását, amit az ügyészség akkor elutasított, majd ismét fellebbeztek, és ezt már helybenhagyták. Ebben az ügyvéd szerint annak is szerepe volt, hogy a közüzemi szolgáltatók kivétel nélkül dokumentummal igazolták, nem tartanak nyilván kárt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Eva Longoria kisfia

Megszületett Eva Longoria kisfia


EVA LONGORIA,     BABA,     JOSE BASTON

Újabb dédunoka a brit királyi családban

Újabb dédunoka a brit királyi családbanhirdetés
Az Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósolt

Az Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósoltIttas vezetés miatt vették el a Viszkis jogosítványát

Ittas vezetés miatt vették el a Viszkis jogosítványáthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen