hirdetés
Bulvár

Shane Tusup azt állítja, Dudás Dániellel csalta meg Hosszú Katinka

Hosszú Katinka csütörtökön közösségi oldalán bejelentette, hogy nem tudták rendezni magánéleti nehézségeiket Shane Tusuppal, ezért új edzővel dolgozik a továbbiakban. Rövidesen saját Facebook-oldalán Shane Tusup egyebek mellett azzal a váddal reagált erre, miszerint Hosszú Katinka megcsalta őt Dudás Dániellel, amit állítólag felesége először be is ismert.
Hosszú Katinka Shane Tusup közösségi oldalán azzal vádolta feleségét, hogy nem törekedett a házasságuk megmentésére (By Doha Stadium Plus Qatar - https://www.flickr.com/photos/dohastadiumplusqatar/30209603156, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=53484691)
hirdetés

Shane Tusup Facebook-oldalán angol nyelvű közleményt adott ki, amelyben egyebek mellett azzal vádolta Hosszú Katinkát, hogy megcsalta őt Dudás Dániellel, amit állítólag egy alkalommal be is ismert. Tusup emellett azt állította, felesége félrevezette őt, és meglátása szerint később sem tett sokat a házasságuk helyreállítása érdekében.

Mindeközben hirtelenjében eltűnt Hosszú Katinka Facebook-oldala, amivel kapcsolatban az úszónő Instagram-oldalán azt írta:

„Sajnos a Facebook-oldalam törölve lett, ketten Shane-nel voltunk a kezelői, és nem én töröltem le...”

Hozzátette, már dolgozik a megoldáson.

 

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Újabb dédunoka a brit királyi családban

Újabb dédunoka a brit királyi családbanAz Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósolt

Az Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósolthirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen