Bulvár

Két évtized után távozik a Barátok közt egyik alapembere

Húsz évig dolgozott a Barátok közt line producereként, most azonban távozik a sorozattól az egyik alapember, Radnai György.
A Barátok közt egy fő helyszíne Két évtized után távozik a Barátok közt egyik alapembere (Készítette: toldym - Indafotó, CC BY-SA 2.5 hu, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=17149254)

Radnai György 1998 óta dolgozott line producerként a sorozatnál, amelynek előbb pénzügyeiért és a gyártásáért volt felelős, majd Kalamár Tamás távozását követően a Barátok közt ügyvezető producere lett – írja a Sorozatwiki.hu.

A portál szerint Radnai június végén távozik az UFA Magyarország, egyúttal a Barátok közt produkció éléről, miután három éve az UFA Magyarország ügyvezető igazgatói posztját is betöltötte.

Értesülésük szerint Radnai az UFA Magyarország közép-kelet-európai régiójában az új formátumok és a fikciós üzletágak tanácsadójaként továbbra is a cégnél dolgozik, ám társügyvezetői feladataitól megválik a vállalatnál.

A sorozat nyári leállása után Herczeg András veszi át a line produceri munkakört a Sorozatwiki szerint.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen